مقاله جداسازی سالمونلا از زرده تخم مرغ های محلی شهرستان ارومیه


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی سالمونلا از زرده تخم مرغ های محلی شهرستان ارومیه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی سالمونلا از زرده تخم مرغ های محلی شهرستان ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی سالمونلا از زرده تخم مرغ های محلی شهرستان ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی سالمونلا از زرده تخم مرغ های محلی شهرستان ارومیه :

مقاله جداسازی سالمونلا از زرده تخم مرغ های محلی شهرستان ارومیه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۵۱ تا ۵۵ منتشر شده است.
نام: جداسازی سالمونلا از زرده تخم مرغ های محلی شهرستان ارومیه
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آلودگی سالمونلایی
مقاله تخم مرغ محلی
مقاله ارومیه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
گاستروآنتریت سالمونلایی معمولا به دنبال بلع آب و غذای آلوده اتفاق می افتد و در بعضی از کشورها مثل ایالت متحده آمریکا در حدود ۱۵ درصد از عفونت های غذازاد را به خود اختصاص می دهد. در انتقال این بیماری، مواد غذایی خام با منشا دامی بویژه گوشت و تخم مرغ حایز اهمیت فراوانی هستند. با توجه به اهمیت تخم مرغ در انتقال سالمونلوزیس و مصرف بالای تخم مرغ های محلی و غیر صنعتی در منطقه، همچنین پی بردن به میزان آلودگی سالمونلایی، تعداد ۱۰۰ نمونه تخم مرغ محلی از دست فروشی های سطح شهرستان ارومیه تهیه و در آزمایشگاه میکروب شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه مورد بررسی قرار گرفتند. جداسازی سالمونلا منحصرا از زرده تخم مرغ ها و با استفاده از روش های مندرج در رفرانس های هاریگان و BAM انجام شد. از ۱۰۰ تخم مرغ مورد بررسی، تعداد ۶ نمونه (۶ درصد) آلوده به سالمونلا تشخیص داده شدند. سپس نمونه های آلوده، با استفاده از آنتی سرم پلی والان گروه بندی سرمی شدند و در نهایت مشخص شد که همه سالمونلا های جدا شده، متحرک و متعلق به گروه سرمی D (سالمونلا آنتریتیدیس) می باشند. با توجه به آلودگی بالای تخم مرغ های محلی به سالمونلا و امکان ایجاد بیماری در صورت مصرف، لزوم اطلاع رسانی و اجتناب از مصرف مواد غذایی غیر پاستوریزه با منشا دامی پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.