مقاله بررسی بیولوژی سوسک کلرادوی سیب زمینیdecemlineata (Say) (Col.: Chrysomelidae) Leptinotarsa


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی بیولوژی سوسک کلرادوی سیب زمینیdecemlineata (Say) (Col.: Chrysomelidae) Leptinotarsa دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بیولوژی سوسک کلرادوی سیب زمینیdecemlineata (Say) (Col.: Chrysomelidae) Leptinotarsa  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بیولوژی سوسک کلرادوی سیب زمینیdecemlineata (Say) (Col.: Chrysomelidae) Leptinotarsa،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بیولوژی سوسک کلرادوی سیب زمینیdecemlineata (Say) (Col.: Chrysomelidae) Leptinotarsa :

مقاله بررسی بیولوژی سوسک کلرادوی سیب زمینیdecemlineata (Say) (Col.: Chrysomelidae) Leptinotarsa که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در زیست شناسی از صفحه ۵۳ تا ۶۰ منتشر شده است.
نام: بررسی بیولوژی سوسک کلرادوی سیب زمینیdecemlineata (Say) (Col.: Chrysomelidae) Leptinotarsa
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سوسک کلرادوی سیب زمینی
مقاله بیولوژی
مقاله سیب زمینی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سوسک کلرادوی سیب زمینی مهمترین و مخربترین آفت سیب زمینی است، زیرا حشره کامل و لارو از ساقه، برگ و گل سیب زمینی به میزان زیادی تغذیه می کنند. بررسی بیولوژی این سوسک در هر منطقه به انتخاب روش های مختلف مبارزه در قالب مدیریت تلفیقی و زمان کاربرد آنها برای کنترل این آفت در مزارع مورد حمله کمک می کند. برای این منظور بیولوژی این آفت در شرایط طبیعی و دمای ۲۷±۴ درجه سانتی گراد بر روی گلدان های سیب زمینی محصور شده در ارومیه مطالعه گردید. زمستان گذرانی این آفت به صورت حشره کامل است. سوسک های بالغ پس از جفتگیری تخم های خود را در دستجات ۴ تا ۷۶ عددی در پشت برگ سیب زمینی قرار دادند. تخم ها پس از ۴ تا ۵ روز تفریخ شده و لاروهای نئونات از آنها خارج شدند. لاروهای سن اول، ابتدا به صورت گروهی از پارانشیم و اطراف برگ های تازه و لطیف تغذیه نمودند، سپس به حالت انفرادی کنار و وسط برگ ها را مورد حمله قرار دادند. لاروها با ولع زیاد از برگ های سیب زمینی تغذیه کردند. این حشره در هر سن لاروی بیشتر از سن قبلی به عمل تغذیه ادامه می دهد. سوسک های بالغ بیش از مراحل لاروی تغذیه کردند. طول دوره سنین ۱ تا ۴ لاروی به ترتیب ۲۱±۰۳۰۸، ۲۳۵±۰۴، ۳۱۵±۰۳۶۶ و ۶۹۵±۸۲۶ و متوسط کل طول دوره لاروی ۱۴۵۵±۱۱۴۶ روز به طول انجامید. لاروها پس از رسیدن به حداکثر رشد عمل تغذیه خود را متوقف نموده، بوته های سیب زمینی را ترک نموده و در داخل خاک گلدان های سیب زمینی در لانه های گلی در عمق ۳ سانتی متری به پیش شفیره و شفیره تبدیل شدند. دوره شفیرگی ۶ تا ۸ روز به طول انجامید. این آفت در هر سال ۲ نسل دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.