بررسی اثرات برخی ترکیبات معدنی و اسانس های گیاهی بر فعالیت تجزیه سلولز همزیست های دستگاه گوارش موریانه Amitermes vilis (Isoptera: termitidae)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات برخی ترکیبات معدنی و اسانس های گیاهی بر فعالیت تجزیه سلولز همزیست های دستگاه گوارش موریانه Amitermes vilis (Isoptera: termitidae) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات برخی ترکیبات معدنی و اسانس های گیاهی بر فعالیت تجزیه سلولز همزیست های دستگاه گوارش موریانه Amitermes vilis (Isoptera: termitidae)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات برخی ترکیبات معدنی و اسانس های گیاهی بر فعالیت تجزیه سلولز همزیست های دستگاه گوارش موریانه Amitermes vilis (Isoptera: termitidae)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات برخی ترکیبات معدنی و اسانس های گیاهی بر فعالیت تجزیه سلولز همزیست های دستگاه گوارش موریانه Amitermes vilis (Isoptera: termitidae) :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

موریانهها از مهمترین حشرات تجزیهکننده لیگنوسلولزها بشمار میروند. بر طبق مستندات موجود همزیستهای داخلی تجزیه کننده سلولز در معده انتهایی آنها نقش بسزایی در تجزیه مواد سلولزی برعهده دارند. در این تحقیق ۵ایزوله باکتریایی تجزیه کننده سلولز از معده موریانه vilis Amitermes از تلههای جایگذاری شده در منطقه حفاظت شده خجیر واقع در جاجرود تهران، جمعآوری و شناسایی شد. سپس، باکتریهای لوله گوارش موریانه جداسازی و بر طبق روشهای مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی شناسایی گردید. در نتیجه مشخص شد، ایزوله ASB1 تحت نام cereus Bacillus و ایزولههای ASB2 و ASB3 تحت نام circulans. B و ایزوله ASB5 بنام licheniformes. B مورد شناسایی قرار گرفت. ایزوله ASB4 یک باکتری گرم منفی بود که به روشهای فوق و طبق جداول معتبر شناسایی باکتریها مورد شناسایی دقیق قرار نگرفت. متعاقبا با استفاده از دستگاه اسپکتروفوتومتر میزان جذب گلوکز هر دو ایزوله ASB1 و ASB4 که بیشترین میزان هاله تجزیه کننده موادی سلولزی در محیط کشت red Congo Cellulose media agar را داشتند (۵ و ۴ میلیمتر)، نسبت به استاندارد محلول گلوگز با ۵ غلظت ۵ppm ،۱۰ppm ،۱۵ppm و ۲۰ppm اندازه گیری شد. نتیجه نشان داد که میزان جذب دو ایزوله در محیط کشت medium liquide CMC ،به ترتیب ۰۰۱۶/۰ و ۰۴۵۰/۰ در OD276 بوده است. در ارتباط با تاثیر اسانس سه گیاه سیر خوراکی، زیره سیاه و ریحان سبز و دو ترکیب معدنی اسید بوریک و تنگستن بر روی فعالیت تجزیه کنندگی سلولز باکتریهای جدا شده از معده موریانه vilis. A با استفاده از آزمون red Congo در سه غلظت مختلف ۱۰ppm ،۵۰ppm و ۱۰۰ppm استفاده شد و نشان داد میزان فعالیت تجزیه کنندگی سلولز در همه ایزولهها در غلظت ۱۰۰ppm دارای اثر کاهشی معنی داری بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.