ساخت غشای لایه نازک ترکیبی اسمز معکوس به منظور شیرین سازی آب های لب شور


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ساخت غشای لایه نازک ترکیبی اسمز معکوس به منظور شیرین سازی آب های لب شور دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ساخت غشای لایه نازک ترکیبی اسمز معکوس به منظور شیرین سازی آب های لب شور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ساخت غشای لایه نازک ترکیبی اسمز معکوس به منظور شیرین سازی آب های لب شور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ساخت غشای لایه نازک ترکیبی اسمز معکوس به منظور شیرین سازی آب های لب شور :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

در این تحقیق عملکرد غشاهای لایه نازک ترکیبی (TFC) در نمک زدایی از آب های لب شور با فرایند اسمزمعکوس مورد بررسی قرار گرفت.برای این منظور لایه پلی اتر سولفون (PES) با استفاده از روش وارونگی فاز بر روی لایه نگهدارنده پلی استر بافته نشده ساخته شد و سپس لایهنازک پلی آمید به کمک روش پلیمریزاسیون بین سطحی با استفاده از مونومرهای ۱،۳ – فنیل دی آمین (MPD) با غلظت ۲ درصد وزنی و بنزنتری کربونیل تری کلراید (TMC) با غلظت ۱.۳ درصد وزنی روی لایه پلی اتر سولفون ساخته شد و از سطح مقطع غشاهای ساخته شده آنالیز SEM گرفته شد. عملکرد غشا با استفاده از محلول خوراک NaCl با غلظت ppm 2111 و در فشار bar 32 مورد ارزیابی قرار گرفت. بررسی نتایج به دست آمده نشان داد هر چه مدت زمان غوطه وری در محلول آبی MPD و محلول آلی TMC افزایش یافت، ضخامت لایه پلی آمیدی غشا بیشتر شده و شار عبوری کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.