مقاله بررسی تاثیر دیازینون بر پارامترهای رشد در گیاه Aegilops columnaris Zhuk


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر دیازینون بر پارامترهای رشد در گیاه Aegilops columnaris Zhuk دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر دیازینون بر پارامترهای رشد در گیاه Aegilops columnaris Zhuk  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر دیازینون بر پارامترهای رشد در گیاه Aegilops columnaris Zhuk،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر دیازینون بر پارامترهای رشد در گیاه Aegilops columnaris Zhuk :

مقاله بررسی تاثیر دیازینون بر پارامترهای رشد در گیاه Aegilops columnaris Zhuk که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در زیست شناسی از صفحه ۱ تا ۸ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر دیازینون بر پارامترهای رشد در گیاه Aegilops columnaris Zhuk
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دیازینون
مقاله آفت کش
مقاله دُم عقربی
مقاله پارامترهای رشد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
دیازینون یکی از آفت کش های ارگانوفسفره است که بیش از ۴۰ سال به طور گسترده در کشاورزی استفاده می شود. این آفت کش به آسانی با آبشویی به آب های سطحی راه یافته و درخاک و جانداران انباشته می گردد و به این ترتیب می تواند بر اکوسیستم تاثیر گذارد. در این پژوهش بررسی تاثیر دیازینون بر پارامترهای رشد در گونه ای از دُم عقربی (Aegilops columnaris Zhuk) مطالعه شد. پنج تیمار شامل ۱ کنترل، ۲ یک بار اسپری ۰۰۱ دیازینون، ۳ دو بار اسپری ۰۰۱ دیازینون، ۴ یک بار اسپری ۰۰۰۱ دیازینون، ۵ دو بار اسپری ۰۰۰۱ دیازینون آماده گردید. ده بذر دُم عقربی در هر گلدان برای هر تیمار کاشته شد و هر تیمار ۱۰ بار تکرار گردید. پس از گذشت دو هفته در شرایط یکسان در اتاق کشت همه گلدان ها غیر از کنترل با دیازینون اسپری شدند. پس از گذشت سه هفته تیمارهای ۳ و ۵ مجددا دیازینون دریافت نمودند. سپس ۱۶ پارامتر رشد در همه گیاهان کنترل و تحت تیمار اندازه گیری و محاسبه گردید. داده ها با استفاده از نرم افزارهای EXCEL و SPSS (ضریب همبستگی در۰۰۵) آنالیز شدند. نتایج نشان داد که اگر چه استفاده از دیازینون می تواند در دفع آفات موثر بوده و محصول را از آسیب حفظ نماید اما سبب کاهش وزن خشک کل، طول ریشه، کلروفیل و فتوسنتز در نمونه های تحت تیمار دیازینون نسبت به کنترل می شود. همچنین پارامترهای وزن خشک کل با طول ریشه و کلروفیل با فتوسنتز دارای همبستگی معنی دار (P<0.05) هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.