مقاله مطالعه میزان تاثیر میسلیوم های قارچ Aspergillus flavus رشد کرده در سطح مغز ارقام مختلف پسته در تولید آفلاتوکسین B1


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه میزان تاثیر میسلیوم های قارچ Aspergillus flavus رشد کرده در سطح مغز ارقام مختلف پسته در تولید آفلاتوکسین B1 دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه میزان تاثیر میسلیوم های قارچ Aspergillus flavus رشد کرده در سطح مغز ارقام مختلف پسته در تولید آفلاتوکسین B1  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه میزان تاثیر میسلیوم های قارچ Aspergillus flavus رشد کرده در سطح مغز ارقام مختلف پسته در تولید آفلاتوکسین B1،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه میزان تاثیر میسلیوم های قارچ Aspergillus flavus رشد کرده در سطح مغز ارقام مختلف پسته در تولید آفلاتوکسین B1 :

مقاله مطالعه میزان تاثیر میسلیوم های قارچ Aspergillus flavus رشد کرده در سطح مغز ارقام مختلف پسته در تولید آفلاتوکسین B1 که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در زیست شناسی از صفحه ۱۹ تا ۲۵ منتشر شده است.
نام: مطالعه میزان تاثیر میسلیوم های قارچ Aspergillus flavus رشد کرده در سطح مغز ارقام مختلف پسته در تولید آفلاتوکسین B1
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پسته
مقاله آفلاتوکسین B1
مقاله میسلیوم
مقاله Aspergillus flavus

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی میزان تاثیر اسپورها و میسلیومهای قارچ A. flavus رشد کرده در سطح مغز پسته، در میزان آفلاتوکسین استحصالی از پسته های آلوده، از یک جدایه آفلاتوکسین زای قارچ A. flavus استفاده شد. بدین منظور یک میلی لیتر سوسپانسیون اسپور قارچ (به غلظت ۲×۱۰۶ اسپور در میلی لیتر) بر روی ۲۰ گرم مغز پسته از ارقام مختلف (طرح کاملا تصادفی در سه تکرار) به طور جداگانه در داخل پتری دیش مایه زنی گردید. هشت روز بعد از مایه زنی، پس از رشد قارچ و تولید آفلاتوکسین در پسته های آلوده، مغزهای کلونیزه شده به داخل ارلن منتقل شده و پس از تکان دادن آنها با استفاده از شیکر ارلن، در صورت باقی ماندن مقداری میسلیوم در روی مغز پسته ها، این میسلیوم ها نیز به طور کامل از سطح پسته ها جدا گردید. سپس آفلاتوکسین تولید شده در مغز ارقام مختلف پسته، به روش BF استخراج گردید و میزان کمی آن نیز توسط روش کروماتوگرافی لایه نازک (TLC) و دستگاه دانسیتومتر اندازه گیری شد. در ضمن به منظور مقایسه آفلاتوکسین پسته های آلوده شده توسط اسپور قارچ A. flavus ، بدون شستشوی اسپورها و میسلیوم ها از سطح آنها نیز استخراج و اندازه گیری گردید. به منظور مقایسه اختلاف میزان تولید آفلاتوکسین B۱ در پسته های شسته شده و شسته نشده ارقام مختلف، از آزمون t-student استفاده شد. نتایج بررسی های آماری نشان دهنده معنی دار بودن اختلاف میزان آفلاتوکسین B۱ موجود در پسته های شسته شده و شسته نشده می باشد. به عبارت دیگر با شستشوی میسلیوم ها و اسپورهای رشد کرده در سطح مغز پسته، آفلاتوکسین B۱ تولید شده در مغز پسته کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.