مقاله تنوع زیستی گیاهی مناطق کوهپایه ای زالیان در شرق شهرستان بروجرد واقع در استان لرستان، ایران


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تنوع زیستی گیاهی مناطق کوهپایه ای زالیان در شرق شهرستان بروجرد واقع در استان لرستان، ایران دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تنوع زیستی گیاهی مناطق کوهپایه ای زالیان در شرق شهرستان بروجرد واقع در استان لرستان، ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تنوع زیستی گیاهی مناطق کوهپایه ای زالیان در شرق شهرستان بروجرد واقع در استان لرستان، ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تنوع زیستی گیاهی مناطق کوهپایه ای زالیان در شرق شهرستان بروجرد واقع در استان لرستان، ایران :

مقاله تنوع زیستی گیاهی مناطق کوهپایه ای زالیان در شرق شهرستان بروجرد واقع در استان لرستان، ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در زیست شناسی از صفحه ۲۷ تا ۴۳ منتشر شده است.
نام: تنوع زیستی گیاهی مناطق کوهپایه ای زالیان در شرق شهرستان بروجرد واقع در استان لرستان، ایران
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زالیان
مقاله بروجرد
مقاله تنوع زیستی
مقاله کرولوژی
مقاله جغرافیای گیاهی
مقاله شکل زیستی
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مطالعه حاضر، بررسی تنوع زیستی گیاهی مناطق کوهپایه ای زالیان واقع در شرق شهرستان بروجرد را با وسعتی تقریبا برابر با ۲۵ هکتار کیلومتر مربع شامل می شود. در مدت دو سال (۱۳۸۴-۱۳۸۲) اقدام به جمع آوری گونه های گیاهی منطقه و آماده سازی آنها گردید. نمونه های جمع آوری شده با استفاده از منابع موجود شناسایی گردیدند. پوشش گیاهی منطقه شامل ۲۵۵ گونه و زیر گونه از گیاهان نهاندانه متعلق به ۱۵۸ جنس از ۴۲ تیره گیاهی هست. بزرگترین تیره های منطقه به ترتیب تیره آفتابگردان ( Asteraceae) با ۳۸ گونه، حبوبات ( Fabaceae) با ۳۷ گونه، گندم ( Poaceae) با ۲۴ گونه و شب بو ( Brassicaceae) با ۲۱ گونه هستند.که با توجه به سطح پوشش فلور منطقه،بسیار غنی می باشد و اهمیت تنوع گونه های گیاهی منطقه روشن می شود. از بین اشکال زیستی همی کریپتوفیت ها با ۴۱۵۶ درصد شکل زیستی غالب را داشته، تروفیت ها و کامفیت ها به ترتیب با ۳۲۵۴ و ۱۴۹ درصد اشکال زیستی غالب بعدی را تشکیل می دهند. با توجه به این اطلاعات اقلیم منطقه را می توان معتدل کوهستانی و کمی بیابانی حدس زد. از نظر نوع کرولوژی، ۳۸۸ درصد گیاهان منطقه را عناصر رویشی ایرانو-تورانی و اروپا-سیبری و بقیه مربوط به دو، سه یا چند ناحیه رویشی بوده و یا دارای پراکنش جهانی اند. با توجه به پراکندگی گونه های گیاهی منطقه در سطح ایران، تا حدی نشان دهنده تشابه بیشتر شرایط اکولوژی منطقه مورد مطالعه با منطقه ای مرکزی ایران می باشد. زیستگاههای منطقه از لحاظ نوع رویش گیاهی، نوع بستر و میزان دسترسی به آب، به هفت زیستگاه دشتی و مسطح، صخره ای، دامنه های خشک، دامنه های مرطوب، زیستگاه های آبی، واریزه ها و مناطق تخریب شده قابل تقسیم هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.