بررسی راهکارهای مقابله وپیشگیری از گرایش به خشونت از منظر حقوقی و فقهی در منابع علوم انسانی و معارف اسلامی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی راهکارهای مقابله وپیشگیری از گرایش به خشونت از منظر حقوقی و فقهی در منابع علوم انسانی و معارف اسلامی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی راهکارهای مقابله وپیشگیری از گرایش به خشونت از منظر حقوقی و فقهی در منابع علوم انسانی و معارف اسلامی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی راهکارهای مقابله وپیشگیری از گرایش به خشونت از منظر حقوقی و فقهی در منابع علوم انسانی و معارف اسلامی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی راهکارهای مقابله وپیشگیری از گرایش به خشونت از منظر حقوقی و فقهی در منابع علوم انسانی و معارف اسلامی :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

مهم ترین زمینه های گرایش به خشونت در جامعه ما زمینه های اجتماعی و زمینه های فرهنگی می باشند. در بعد اجتماعی، محرومیت های ساختاری عمده ترین نقش را در گرایش افراد به خشونت های فردی و به ویژه خشونت های گروهی و شورش های اجتماعی دارد. مهم ترین راهکارهای مقابله با زمینه های گرایش به خشونت در جامعه در بعد اجتماعی، راهکارهایی هستند که هدف آنها کاهش سطح محرومیت های ساختاری است. این راهکارها به طورعمده در دو شاخه ی سیاسی و اقتصادی جای می گیرند. در زمینه ی مقابله با اثرات منفی رسانه های جمعی راهکارها عمدتا۰ بر پیشگیری وضعی استوار است. در بعد فرهنگی، تحقیقات فراوانی بر روی تاثیر رسانه های جمعی بر گسترش خشونت در سرتاسر جهان انجام شده است. حسادت، باورهای ناروا، مشکلات اقتصادی، بیماری، بدآموزی، بدگمانی، کبر و خودبینی، حب دنیا، شهوت، خستگی، از عوامل اصلی خشونت در آیات وحی معرفی شدهاند. همچنین نشان از وجود همبستگی مثبت میان میزان استفاده از رسانه های جمعی و گسترش خشونت دارد. زمینه های روانی در میان زمینه های گرایش به خشونت به طور عمده دارای نقش واسطه ای بوده و در مواقع بسیاری معلول زمینه های اجتماعی است. تغییر وضعیت جسمی، سکوت، گوش دادن به سخنان خشونتگرا، توجه به آثار خشونت از راههای کنترل خشم شناخته میشود. از سویی دیگر حکومتها با وضع برخی قوانین و مقررات میتوانند در راستای کنترل خشم قدم بردارند. افزون بر این موارد، آموزش مهارت های زندگی به خصوص آموزش مهارت های خاص کنترل و مقابله با خشم نقشی اساسی در زمینه مقابله با خشونت ایفا می کند. در نهایت عمل به آموزه های دینی و شعایر اسلامی می تواند به افراد کمک کند تا به شیوه ی موثرتری با موقعیت های تنش زا مواجه شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.