مقاله اثر تغذیه روغن ماهی بر خصوصیات تولید مثلی قوچ زندی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تغذیه روغن ماهی بر خصوصیات تولید مثلی قوچ زندی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تغذیه روغن ماهی بر خصوصیات تولید مثلی قوچ زندی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تغذیه روغن ماهی بر خصوصیات تولید مثلی قوچ زندی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تغذیه روغن ماهی بر خصوصیات تولید مثلی قوچ زندی :

مقاله اثر تغذیه روغن ماهی بر خصوصیات تولید مثلی قوچ زندی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران) از صفحه ۹۷ تا ۱۰۲ منتشر شده است.
نام: اثر تغذیه روغن ماهی بر خصوصیات تولید مثلی قوچ زندی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روغن ماهی
مقاله قوچ
مقاله اسپرم
مقاله میل جنسی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پژوهش های اخیر نشان داده اند که مصرف روغن ماهی می تواند کیفیت منی را در برخی گونه های پستانداران و پرندگان بهبود بخشد، اما اطلاعات اندکی در مورد گوسفند در دسترس است. هدف از تحقیق حاضر، مطالعه اثر تغذیه روغن ماهی به عنوان منبع اسیدهای چرب n-3 بر ویژگی های تولید مثلی قوچ بود. هشت راس قوچ سه ساله نژاد زندی، در دو گروه (n=4)قرار گرفته و یکی از خوراک های شاهد و یا مکمل شده با روغن ماهی را دریافت نمودند. هر دو جیره ایزوکالریک و ایزو نیتروژنیک بوده و مطابق با (۱۹۹۵) AFRC تنظیم گردید. نمونه های منی بصورت هفتگی از ۶ مهر تا ۸ دی ماه ۱۳۸۶ به وسیله مهبل مصنوعی جمع آوری گردید. خصوصیات منی شامل حجم، درصد جنبایی، درصد حرکت پیشرونده، غلظت و تعداد کل اسپرم مورد ارزیابی قرار گرفت. زمان واکنش، تعداد پرش و تعداد دفعات بلند کردن دنبه به عنوان شاخص های میل جنسی و محیط بیضه هر دو هفته یک بار مورد سنجش قرار گرفت. وزن بدن هر سه هفته یک بار اندازه گیری شد، در پایان آمازیش، نمونه های خون از دام ها جمع آوری و غلظت تستوسسترون و کلسترول پلاسما اندازه گیری شد. درصد جنبایی، درصد حرکت پیشرونده، غلظت، تعداد کل اسپرم و تعداد پرش در قوچ های گروه شاهد از اوایل آذر ماه نسبت به تیمار کاهش معنی دارداشت. حجم منی، دفعات بلندکردن دنبه، زمان واکنش، محیط بیضه، وزن بدن و فراسنجه های خونی تحت تاثیر مصرف روغن ماهی قرار نگرفت. بنابراین تغذیه روغن ماهی به عنوان منبع اسیدهای چرب n-3می تواند کاهش کیفیت منی و میل جنسی قوچ را که در اثر ورود به فصل غیر تولید مثلی به وجود می آید، خفیف نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.