مقاله مطالعه رشد تکاملی گانگلیون گردنی سینه ای (ستاره ای) در جنین گوسفند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه رشد تکاملی گانگلیون گردنی سینه ای (ستاره ای) در جنین گوسفند دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه رشد تکاملی گانگلیون گردنی سینه ای (ستاره ای) در جنین گوسفند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه رشد تکاملی گانگلیون گردنی سینه ای (ستاره ای) در جنین گوسفند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه رشد تکاملی گانگلیون گردنی سینه ای (ستاره ای) در جنین گوسفند :
مقاله مطالعه رشد تکاملی گانگلیون گردنی سینه ای (ستاره ای) در جنین گوسفند که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران) از صفحه ۱۴۱ تا ۱۴۶ منتشر شده است.
نام: مطالعه رشد تکاملی گانگلیون گردنی سینه ای (ستاره ای) در جنین گوسفند
این مقاله دارای ۶ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گانگلیون گردنی سینه ای
مقاله گانگلیون ستاره ای
مقاله رشد تکاملی
مقاله جنین
مقاله گوسفند
چکیده و خلاصهای از مقاله:
گوسفند حیوانی است که به عنوان مدل تجربی در پژوهش های مختلف دامپزشکی مورد استفاده قرار می گیرد. مطالعه رشد تکاملی گانگلیون گردنی سینه ای این دام در مراحل جنینی به روشن شدن آناتومی پیچیده سیستم عصبی سمپاتیک گوسفند بالغ و ارتباطات مورفولوژیکی بین این گانگلیون و ساختارهای مجاور آن کمک بسیار می کند. هدف از این پژوهش، مطالعه رشد تکاملی گانگلیون گردنی سینه ای گوسفند از نظر موفولوژی و مورفومتری با توجه به شاخص های سمت بدن و جنس در طول دوره جنینی است. این پژوهش بر روی ۱۸ تا جنین گوسفند انجام شد. سن تخمینی جنین ها از ۱۱ هفتگی تا ۱۶ هفتگی بود. نمونه ها به سه گروه سنی تقسیم شدند. از نظر مورفولوژی، وضعیت به هم پیوستن گانگلیون گردنی خلفی و گانگلیون های ابتدایی بخش سینه ای زنجیر سمپاتیک مورد مطالعه قرار گرفت. در مطالعه مورفومتری، طول و عرض گانگلیون اندازه گیری شد. آنالیز یافته ها با آزمون های آماری واریانس یک طرفه (ANOVA) و آزمون تکمیلی توکی (TUKEY) صورت گرفت. الگوی غالب در جنین های مورد مطالعه در هر دو سمت بدن، الگوی گانگلیون گردنی خلفی و گانگلیون اول سینه ای است. تفاوت میانگین های به دست آمده برای طول و عرض گانگلیون در هفته های نزدیک به یکدیگر معنی دار نبود (p>0.05) ولی با افزایش فاصله سنی (بین ۱۱ هفتگی و ۱۶ هفتگی) تفاوت موجود معنی دارمی گردد (p<0.05) بین طول گانگلیون و شاخص های سمت بدن و جنس رابطه معنی داری وجود نداشت (p>0.05) نتایج این مطالعات می تواند در ارتباط با رشد تکاملی و تغییرات سلولی گانگلیون های سمپاتیکی به ویژه گانگلیونگردنی سینه ای مفید باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.