مقاله تحلیل محتوای فیلم «دو زن» به کارگردانی «تهمینه میلانی» با رویکرد به زن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل محتوای فیلم «دو زن» به کارگردانی «تهمینه میلانی» با رویکرد به زن دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل محتوای فیلم «دو زن» به کارگردانی «تهمینه میلانی» با رویکرد به زن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل محتوای فیلم «دو زن» به کارگردانی «تهمینه میلانی» با رویکرد به زن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل محتوای فیلم «دو زن» به کارگردانی «تهمینه میلانی» با رویکرد به زن :

مقاله تحلیل محتوای فیلم «دو زن» به کارگردانی «تهمینه میلانی» با رویکرد به زن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در پژوهش نامه علوم اجتماعی از صفحه ۱۳۹ تا ۱۶۴ منتشر شده است.
نام: تحلیل محتوای فیلم «دو زن» به کارگردانی «تهمینه میلانی» با رویکرد به زن
این مقاله دارای ۲۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زن
مقاله سینما
مقاله محیط زندگی
مقاله مرد سالاری
مقاله تعصب و غیرت
مقاله تحلیل محتوا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این پژوهش با عنوان «تحلیل محتوای فیلم «دو زن» ساخته «تهمینه میلانی» در رابطه با رویکرد به زن» با هدف دستیابی به چگونگی شخصیت پردازی زن و بررسی تصویر ارایه شده از زن در فیلم «دو زن» ساخته «تهمینه میلانی» مورد بررسی قرار گرفته است.
برای تحلیل محتوای فیلم مذکور، یک دستورالعمل کدگذاری ۱۹ متغیر تنظیم گردید و تمامی صحنه های فیلم مورد بررسی کدگذاری و از ۱۹ جنبه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. سپس کلیه اطلاعات توسط نرم افزار spss پردازش گردید و جداول یک بعدی توصیف شد و سوالات رابط نیز توسط جداول دو بعدی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و از ۹ رابط موجود، معنادار بودن ۲ رابط، اثبات گردید و به عبارتی دیگر ثابت شد که بین محیط زندگی نقش اول زن و غیرت و تعصب مرد و نیز حس بیم و امید رابطه معنادار وجود دارد. در فیلم مذکور همچنین نسبت صحنه های خشونت آمیز، تعصب و غیرت، شک و بدگمانی و سلطه گری مرد بر زن بسیار بالا بوده است. با استناد به نظریه بازتاب در این پژوهش می توان گفت که سینما به عنوان یک رسانه جمعی، توانسته است واقعیات اجتماعی جامعه را منعکس نماید و به عنوان ابزار انتقال فرهنگی و اجتماعی، نقش خود را به خوبی ایفا کرده است. همچنین با استناد به نظریه برجسته سازی، فیلمساز مشکلات زنان و حضورشان در جامعه را در اثر خود برجسته کرده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.