مطالعه اثر تنش شوری برمیزان کلروفیل برنج در مرحله گیاهچه ای


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثر تنش شوری برمیزان کلروفیل برنج در مرحله گیاهچه ای دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثر تنش شوری برمیزان کلروفیل برنج در مرحله گیاهچه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر تنش شوری برمیزان کلروفیل برنج در مرحله گیاهچه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثر تنش شوری برمیزان کلروفیل برنج در مرحله گیاهچه ای :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

تنش شوری یک تنش محیطی است که رشدونموگیاهان و تولید محصولات کشاورزی رادربیشتر نقاط جهان متاثرمی سازد. دراین مطالعه ، تاثیرتنش شوری (کلریدسدیم) برمقداررنگیزه های فتوسنتزی دررقم سنگ طارم(نسبتا متحمل) به ورش پورا موردبررسی قرارگرفت. به این منظورآزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی بادوسطح شوری(۰و۲۰ میلی مولار) ودرپنج زمان (۱۶۸.۷۲.۲۴.۱۲.۰) باسه تکرار به صورت هیدورپونیک درگلخانه دانشگاه ساری درسال ۹۴ و ۹۳ انجام شد. نتایج نشان دادتنش شوری ابتدا موجب کاهش کلروفیل شداما در ادامه تنش تا۱۶۸ ساعت میزان کلروفیل دراین رقم افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.