مقاله بررسی اثرات تاریخ کاشت روی برخی از شاخص های رشد و عملکرد دانه دو رقم آفتاب گردان روغنی در منطقه دامغان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات تاریخ کاشت روی برخی از شاخص های رشد و عملکرد دانه دو رقم آفتاب گردان روغنی در منطقه دامغان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات تاریخ کاشت روی برخی از شاخص های رشد و عملکرد دانه دو رقم آفتاب گردان روغنی در منطقه دامغان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات تاریخ کاشت روی برخی از شاخص های رشد و عملکرد دانه دو رقم آفتاب گردان روغنی در منطقه دامغان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات تاریخ کاشت روی برخی از شاخص های رشد و عملکرد دانه دو رقم آفتاب گردان روغنی در منطقه دامغان :

مقاله بررسی اثرات تاریخ کاشت روی برخی از شاخص های رشد و عملکرد دانه دو رقم آفتاب گردان روغنی در منطقه دامغان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در زیست شناسی از صفحه ۱ تا ۱۱ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات تاریخ کاشت روی برخی از شاخص های رشد و عملکرد دانه دو رقم آفتاب گردان روغنی در منطقه دامغان
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آفتاب گردان روغنی
مقاله تاریخ کاشت
مقاله شاخص های رشد
مقاله عملکرد دانه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آزمایـشی به صـورت فاکتوریل در قالب طرح بـلوک های کامل تصادفی در ۴ تکرار در سال زراعی ۱۳۸۱ در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان به منظور ارزیابی بررسی اثرات تاریخ کاشت روی برخی از شاخص های رشد و عملکرد دانه دو رقم آفتاب گردان روغنی در منطقه دامغان، انجام شد. نتایج نشان دادند که روند تغییرات تجمع ماده خشک کل، شاخص سطح برگ، میزان رشد نسبی و میزان جذب خالص در هر دو رقم در تاریخ های کاشت مختلف مشابه بود. رقم رکورد در کلیه تاریخ های کاشت بیشترین تجمع ماده خشک ۱۲۵۸ (گرم) و بیشترین شاخص سطح برگ (LAI=4.67)را داشتند. افزایش تجمع ماده خشک کل پس از ۶۰۰ درجه ـ روز رشد سرعت گرفت و در حدود ۱۷۰۰ درجه ـ روز رشد به حداکثر رسید. حداکثر و حداقل تجمع ماده خشک کل و شاخص سطح برگ در هر دو رقم به ترتیب در تاریخ های کاشت ۱۷ اردیبهشت و ۱۲ خرداد حاصل گردید. هر دو رقم در تاریخ های کاشت ۱۷ و ۳۱ اردیبهشت دارای حداکثر و در تاریخ های کاشت ۴ اردیبهشت و ۱۲ خرداد دارای حداقل سرعت رشد محصول بودند و تا حدود ۸۰۰ درجه ـ روز رشد تفاوتی در سرعت رشد محصول مشاهده نشد. اما سیر نزولی منحنی سرعت رشد محصول در رقم زاریا زودتر آغاز شد. میزان رشد نسبی هر دو رقم درحدود ۱۴۰۰ درجه ـ روز رشد به صفر رسید. حداکثر میزان رشد نسبی ارقام درتاریخ های کاشت ۱۷ اردیبهشت و حداقل آن در تاریخ های کاشت ۴ اردیبهشت و ۱۲ خرداد به دست آمد. میزان جذب خالص تاحدود ۶۰۰ درجه ـ روز رشد اندکی روند افزایشی داشت و در حدود ۱۲۰۰ درجه ـ روز رشد به صفر رسید. دراین آزمایش بیشترین عملکرد دانه مربوط به تاریخ کاشت ۱۷ اردیبهشت و کمترین آن مربوط به تاریخ کاشت ۱۲ خرداد و به ترتیب ۴۲۳۷۹ و ۳۴۹۰۵ کیلوگرم در هکتار بود و عملکرد دانه در رقم رکورد نسبت به رقم زاریا ۱۴۸ درصد افزایش نشان داد. همبستگی مثبت معنی داری بین عملکرد دانه با شاخص سطح برگ و سرعت رشد محصول وجود داشت. با توجه به شرایط این آزمایش و نتایج حاصله، به نظر می رسد که رقم رکورد به دلیل داشتن ماده خشک کل، شاخص سطح برگ و عملکرد دانه بالاتر برای کشت در تاریخ های کاشت ۱۷ و ۳۱ اردیبهشت ماه مناسب تر و قابل توصیه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.