مقاله مطالعه اووژنز و بافت شناسی تخمدان مارمولک Laudakia caucasia


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اووژنز و بافت شناسی تخمدان مارمولک Laudakia caucasia دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اووژنز و بافت شناسی تخمدان مارمولک Laudakia caucasia  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اووژنز و بافت شناسی تخمدان مارمولک Laudakia caucasia،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اووژنز و بافت شناسی تخمدان مارمولک Laudakia caucasia :

مقاله مطالعه اووژنز و بافت شناسی تخمدان مارمولک Laudakia caucasia که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در زیست شناسی از صفحه ۱۳ تا ۲۱ منتشر شده است.
نام: مطالعه اووژنز و بافت شناسی تخمدان مارمولک Laudakia caucasia
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اووژنز
مقاله تخمدان
مقاله مارمولک Laudakia caucasia
مقاله زرده سازی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
خزندگان به عنوان یکی از اجزای تشکیل دهنده فون بیابان ها در سراسر جهان با توجه به نقش بسیار مهمی که در اکوسیستم ها و چرخه های زیستی در مناطق خشک دارند؛ در سال های اخیر از جنبه های مختلف بیولوژیک مورد مطالعه قرار گرفته اند، از آنجایی که تولید مثل مهم ترین مساله هر موجود زنده است، لذا شناخت کافی از فرایند اووژنز که در طی آن سلول جنسی ماده تولید می شود، از اهمیت فراوانی برخوردار است. هدف از انجام این پژوهش بررسی ساختار و مورفولوژی تخمدان، شناسایی انواع مراحل رشد فولیکولی و تعیین شاخص گنادی به منظور پی بردن به بهترین زمان اووژنز در مارمولک Laudakia caucasia در فصل بهار می باشد. در این پژوهش که در بهار ۱۳۸۷ انجام شده است، در روزهای پایانی هر ماه نمونه های مارمولک از روستای ده غیبی واقع درنزدیکی شهر مشهد در استان خراسان رضوی جمع آوری و پس از شناسایی گونه مورد نظر و تفکیک افراد ماده، تخمدان ها جهت بررسی های ریخت شناسی و بافت شناسی مورد استفاده قرار گرفتند. نتایج این مطالعه نشان داد، رشد فولیکولی تخمدان نه فقط به رشد و بلوغ اووسیت بلکه به ذخیره مقادیر زیادی زرده در اووپلاسم احتیاج دارد بدین ترتیب فولیکول ها به دو فاز پیش زرده سازی و زرده سازی تقسیم شدند، در ماه های فروردین و اردیبهشت، تخمدان حاوی فولیکول های پیش زرده ساز و در خرداد ماه همزمان با رسوب زرده در اووسیت ها، فولیکول ها وارد فاز زرده سازی شده و به بیشینه مقدار خود قبل از تخمک گذاری رسیدند، این رویداد نشان دهنده افزایش محسوس شاخص گنادی در خرداد بود. بهرحال نتایج بیان گر آن است که مارمولک Laudakia caucasia پس از بیدارشدن از خواب زمستانی ، فعالیت تولید مثلی خویش را در بهار آغاز کرده و اوج فرایند اووژنز با تشکیل فولیکول های زرده ساز و افزایش اندازه آنها و افزایش تعداد کل فولیکول ها و افزایش شاخص گنادی، خرداد ماه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.