تغذیه و توسعه پایدار در پرورش صنعتی ماکیان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تغذیه و توسعه پایدار در پرورش صنعتی ماکیان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تغذیه و توسعه پایدار در پرورش صنعتی ماکیان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغذیه و توسعه پایدار در پرورش صنعتی ماکیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تغذیه و توسعه پایدار در پرورش صنعتی ماکیان :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
کشاورزی بنیان اقتصادی بسیاری از کشورهای جهان را تشکیل می دهد. در سالهای اخیر پژوهش درباره استفاده از ضایعات و پسماندهای محصولات کشاورزی، فرآوری آنها و کاربرد آنها در تغذیه طیور به طور قابل توجه ی افزا یش یافته است.در مقاله حاضر به نقش پس ماندهای گیاهی در تهیه غذای طیور وهمچن ین اهمی ت آن در توسعه پا ی دارکشاورزی مورد بحث قرار خواهد گرفت. به کارگیری این پسماندها می تواند مشکلات ناش ی از آلایندگی آنها رادر محیط زیست کاهش دهد.یکی از اهداف توسعه پایدار کشاورزی، محیط زیست و منابع پایه کشور می باشد . استفاده از پسماندها باعث استفاده بهینه محصولات کشاورزی بدون افزایش سطح زیر کشت محصولات م ی گردد که ا ی نامر فشار کمتر به محیط زیست را در پی خواهد داشت. از طرفی یک ی دیگر از معیارها ی توسعه پا ی دار کشاورز ی، امنیت غذایی، مقابله با فقر و تامین نیازهای غذایی بیشتر حاضر و آ ینده م ی باش د. با استفاده از پس ماندها ی کشاورزی به عنوان یک منبع جایگزین در تهیه غذای طیور می توان در میزان استفاده از اقلام خوراک ی پای ه مانندذرت، گندم و سویا کاهش به وجود آورد. زیرا این مواد توسط انسان مصرف می گردند و با کاهش رقابت انسان ها و طیور بر سر غذا به کاهش فقر و گرسنگی کمک خواهد شد. به علاوه استفاده از پس ماندها می تواند صنعت و بازار جدیدی را ایجاد نماید که باعث ایجاد شغل و درآمد برای کسانی گردد که در فرا یند تولی د محصولات کشاورز یفعالیت دارند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.