ارزیابی ریسک های زنجیره تامین صنایع غذایی استان گیلانبا کاربست فنون تصمیمگیری چند معیاره


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی ریسک های زنجیره تامین صنایع غذایی استان گیلانبا کاربست فنون تصمیمگیری چند معیاره دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی ریسک های زنجیره تامین صنایع غذایی استان گیلانبا کاربست فنون تصمیمگیری چند معیاره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ریسک های زنجیره تامین صنایع غذایی استان گیلانبا کاربست فنون تصمیمگیری چند معیاره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی ریسک های زنجیره تامین صنایع غذایی استان گیلانبا کاربست فنون تصمیمگیری چند معیاره :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

سازمان ها برای غلبه بر شرایط نامطمین پیرامون خود به تحقیق در زمینه مدیریت ریسک در زنجیره تامین می پردازند. هدف از انجام این پژوهش شنا سایی و رتبه بندی ریسک های زنجیره ی تامین صنایع غذایی در استان گیلان می باشد. در این راستا ۲۸ عامل ایجاد کننده ی ریسک در زنجیره ی تامین مورد مطالعه شناسایی شدند و در قالب چهار د سته ی ری سک های تامین کننده، تولیدکننده، توزیع کننده و مشتری نهایی تق سیم بندی شدند. این عوامل با ا ستفاده از سه تکنیک AHP ، TOPSIS و VIKOR با تکیه بر نظرات خبرگان رتبه بندی شدند. براساس نهایت رتبه بندی، ریسک های مرتبط با تولید کنندگان نظیر تغییرات تکنولوژی و تغییر در طراحی به مهند سی محصول سهم بیشتری از بالاترین رتبه ها را در میان کلیه عوامل مورد برر سی در هر سه تکنیک به خود اختصاص داده اند. نهایت کامل رتبه بندی هر یک از تکنیک ها و تفسیر این نهایت در مقاله حاضر ارایه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.