تحلیل فضایی ، کالبدی معماری بومی روستا و نقش آن در توسعه گردشگری روستایی (نمونه موردی روستای هزاوه شهرستان اراک)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل فضایی ، کالبدی معماری بومی روستا و نقش آن در توسعه گردشگری روستایی (نمونه موردی روستای هزاوه شهرستان اراک) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل فضایی ، کالبدی معماری بومی روستا و نقش آن در توسعه گردشگری روستایی (نمونه موردی روستای هزاوه شهرستان اراک)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل فضایی ، کالبدی معماری بومی روستا و نقش آن در توسعه گردشگری روستایی (نمونه موردی روستای هزاوه شهرستان اراک)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل فضایی ، کالبدی معماری بومی روستا و نقش آن در توسعه گردشگری روستایی (نمونه موردی روستای هزاوه شهرستان اراک) :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

معماری بومی روستاهای کشور، نماینده تفکر، عقاید و نظرهای دوره ی خاص خود است که بهترین و خالص ترین نمود تعلق انسان به محیط طبیعی و عینیت یافتن سازگاری کالبد با محیط است. معماری بی نظیری که ضمن داشتن ویژگی های نحصر بفرد مانند زیبایی، هم نشینی با طبیعت و برخورداری از چشم اندازهای بکر، نشان دهنده ذوق و سلیقه ایرانی است که می تواند از جمله مهمترین عوامل در جذب گردشگران محسوب شود. بنابراین می توان گفت توسعه گردشگری در روستاها به معنای بالفعل کردن ارزش ها و جاذبه های کالبدی و فضایی معماری و بافت روستا و معرفی آن به گردشگر است. لذا هدف از این پژوهش، تحلیل فضایی-کالبدی معماری بومی روستای هزاوه ی اراک و بررسی نقش آن در توسعه گردشگری است. سوال اصلی این است که چطور معماری بومی روستایی، توانسته در جذب گردشگر موثر باشد و ساختارها و کارکردهای عناصر معماری بومی روستای هزاوه چگونه در جذب گردشگر موفق بوده است روش تحقیق در این پژوهش از نوع توصیفی-تحلیلی و به صورت مطالعات اسنادی-کتابخانه ای و میدانی انجام شده است. که براساس نتایج بدست آمده از مطالعات، معماری روستای هزاوه با داشتن بافت پیچیده و ارگانیک، با خانه های سنگی و گلی که به صورت پلکانی بر دامنه شیب کوه ها قرار گرفته است و وجود محلات مختلف که در بین باغات انگور احاطه شده اند، نقش مهمی در جذب گردشگر و تبدیل شدن این روستا به یکی از روستاهای هدف گردشگری استان داشته است. این پژوهش می کوشد با رویکردی جانبدارانه از شناخت و بهسازی معماری بومی روستایی، ضرورت بررسی و تحلیل عناصر و شاخص های آن را در توسعه گردشگری روستایی بیان نماید .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.