بررسی روش های مناسب اقتصادی تصفیه و استفاده کشاورزی از پساب خاکستری در مناطق روستایی خراسان جنوبی (روش الکتروکواگولاسیون)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روش های مناسب اقتصادی تصفیه و استفاده کشاورزی از پساب خاکستری در مناطق روستایی خراسان جنوبی (روش الکتروکواگولاسیون) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روش های مناسب اقتصادی تصفیه و استفاده کشاورزی از پساب خاکستری در مناطق روستایی خراسان جنوبی (روش الکتروکواگولاسیون)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روش های مناسب اقتصادی تصفیه و استفاده کشاورزی از پساب خاکستری در مناطق روستایی خراسان جنوبی (روش الکتروکواگولاسیون)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روش های مناسب اقتصادی تصفیه و استفاده کشاورزی از پساب خاکستری در مناطق روستایی خراسان جنوبی (روش الکتروکواگولاسیون) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در این مطالعه از الکترو کوگولاسیون در مقیاس آزمایشگاهی به حجم ۳ لینر و مجهز به ۶ الکترود ازجنس آهن ، استیل و آلومینیوم، که به صورت مجزا در هر یک از انواع الکترود ، به منظور حذف COD ،کدورت و سختی از پساب خاکستری صورت گرفت. تا ثیر جنس الکترود ، زمان تماس ۵ تا ۲۵ دقیقه وولتاژ ۵ تا ۳۰ ولت مورد مطالعه قرار گرفت نتایج این تحقیق حاکی از آن بود که در حالت بهینه یعنیولتاژ ۳۰ ولت و زمان ماند ۱۰ دقیقه میزان حذف COD و کدورت در الکترود های آهن ، آلومینیوم واستیل به ترتیب ۹۱ ، ۹۰ و ۶۷ بوده است که و دررابطه با کدورت استفاده از الکترود آهن نه تنها باعثکاهش کدورت نمی شود بلکه باعث افزایش آن می شود و الکترود آلومینیوم و استیل در حالت بهینهیعنی ولتاژ ۳۰ ولت و زمان تماس ۱۰ دقیقه به ترتیب باعث کاهش کدورت از ۱۷.۱ به ۳.۵ و ۳.۹می شود و این فرایند قادر به حذف ۹۳.۲ % از سختی کل گردیده است که این راندمان حذف مربوط بهولتاژ ۲۰ ولت و زمان ماند ۲۵ دقیقه توسط الکترود آهن بدست آمده است. نتایج حاصله از این تحقیقبیانگر این می باشد که زمان تماس، ولتاژ و نوع الکترود تاثیر به سزایی در حذف COD ، کدورت وسختی کل دارند و می توان اینگونه نتیجه گیری کرد که شاخص های کیفیت آب خروجی از این پایلوت، بااستانداردهای ایران به منظور استفاده مجدد جهت مصارف کشاورزی مناسب است. با توجه به بالاترینراندمان حذف COD می توان اینگونه بیان کرد که الکترود آلومینیوم توانسته است میزان COD را به۳۳mg/l ،آهن به میزان ۴۵mg/l و استیل به میزان ۱۹۹mg/l کاهش دهد بنابر این با توجه بهاستاندارد های استفاده مجدد از پساب خاکستری در ایران، استفاده از الکترود های آلومینیوم و آهن برایحذف COD مناسب می باشد. در رابطه با کدورت و در بهترین حالت مشاهده گردید که الکترودآلومینیوم میزان کدورت را از ۱۷.۱NTU به ۱.۲۵NTU و الکترود استیل میزان کدورت رابه ۰.۹NTU کاهش داده اند که هر دو الکترود توانسته اند درصد بالایی از کدورت را حذف کنند. اماالکترود آهن در این امر ناتوان بوده است. در پایان در مورد حذف سختی می توان نتیجه گیری کرد کهمیزان حذف سختی کل بوسیله الکترو کوگولاسیون با الکترود آهن (راندمان حذف ۹۳.۹ %) و میزانحذف با الکترود آلومینیوم (راندمان حذف ۹۲.۷ %)عملکرد بهتری را نسبت به حذف توسط الکتروداستیل (راندمان حذف ۸۵.۶۴) را داشته اند. با توجهبه راندمان حذف مواد آلی و همچنین براورد هزینهانجام شده پیشنهاد می شود در شرایطی که نیاز بهدرصد حذف بالایی از COD و سختی کل به همراهکمترین هزینه باشد از الکترود آهن استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.