پهنه بندی سیلاب با استفاده از مدل HEC-RAS (مطالعه موردی: رودخانه الله حد فاصل ایستگاههای هیدرومتری ماشین و جوکنک)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
18 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پهنه بندی سیلاب با استفاده از مدل HEC-RAS (مطالعه موردی: رودخانه الله حد فاصل ایستگاههای هیدرومتری ماشین و جوکنک) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پهنه بندی سیلاب با استفاده از مدل HEC-RAS (مطالعه موردی: رودخانه الله حد فاصل ایستگاههای هیدرومتری ماشین و جوکنک)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پهنه بندی سیلاب با استفاده از مدل HEC-RAS (مطالعه موردی: رودخانه الله حد فاصل ایستگاههای هیدرومتری ماشین و جوکنک)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پهنه بندی سیلاب با استفاده از مدل HEC-RAS (مطالعه موردی: رودخانه الله حد فاصل ایستگاههای هیدرومتری ماشین و جوکنک) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

سیلاب دشتها و مناطق مجاور رودخانه ها که به دلیل شرایط خاص فضای مناسبی برای انجام فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی محسوب میشوند، همواره در معرض خطرات ناشی از وقوع سیلابهای مختلف قرار دارند، از این رو در این مناطق تعیین میزان پیشروی سیلاب و ارتفاع آن نسبت به رقوم سطح زمین و نیز تعیین خصوصیات سیلاب در دوره بازگشتهای مختلف که تحت عنوان پهنه بندی سیلاب صورت میگیرد، حایز اهمیت فراوان خواهد بود. پهنه بندی سیلاب، پیش نیاز توسعه پایدار در محدوده رودخانه های سیلگیر محسوب میگردد چرا که تعیین کننده نوع کننده توسعه مناسب، ضوابط ساخت و ساز لازم و مبنای تعیین اثرات اکولوژیک و محیط زیست بوده و میزان ریسک سرمایه گذاری را مشخص میکند. قابلیت اتصال بعضی از مدلهای هیدرولیک رودخانه با سیستم اطلاعات جغرافیایی دستاوردها و راهکارهای وسیعی را فراروی مدیران و برنامه ریزان قرار داده است. در این تحقیق اقدام به تعیین مناطق سیلگیر رودخانه الله حد فاصل ایستگاه های هیدرومتری ماشین و جوکنک گردید. بدین منظور، از تلفیق مدل هیدرولیکی HEC-RAS و همچنین HEC-GeoRAS در محیط GIS استفاده شد و مراحل تکمیلی به منظور شبیه سازی هندسی رودخانه انجام گرفت. سپس اطلاعات به مدل HEC-RAS انتقال یافت و پس ا زتکمیل شرایط مربوط به هیدرولیک جریان، مدل اجرا گردید و در نهایت و با بررسیهای بعمل آمده پهنه سیلاب با دوره برگشتهای ۲، ۵، ۱۰، ۲۵، ۵۰، ۱۰۰ و ۵۰۰ ساله در محیط نرم افزار GIS بدست آمد. نتایج حاصل از این مطالعه نشاندهنده آنست که در صورت عدم وجود اطلاعات کافی، بویژه مقاطع عرضی، پهنه سیلابگیر با دقت مناسبی بدست نخواهد آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.