بهره گیری از الگوی ایرانی- اسلامی در نوسازی کالبدی بافت های فرسوده شهری (نمونه موردی: محله خاماچیلار شهر خوی)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بهره گیری از الگوی ایرانی- اسلامی در نوسازی کالبدی بافت های فرسوده شهری (نمونه موردی: محله خاماچیلار شهر خوی) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بهره گیری از الگوی ایرانی- اسلامی در نوسازی کالبدی بافت های فرسوده شهری (نمونه موردی: محله خاماچیلار شهر خوی) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهره گیری از الگوی ایرانی- اسلامی در نوسازی کالبدی بافت های فرسوده شهری (نمونه موردی: محله خاماچیلار شهر خوی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بهره گیری از الگوی ایرانی- اسلامی در نوسازی کالبدی بافت های فرسوده شهری (نمونه موردی: محله خاماچیلار شهر خوی) :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
از جمله سیاست ھای موثر و حساس توسعه شھری را می توان برنامه ھای مداخله در بافت ھای قدیمی و فرسوده دانست که در ابعاد مختلف اجتماعی،فرھنگی، سیاسی، اقتصادی، زیست محیطی و کالبدی قابل تجزیه و تحلیل ھستند. امروزه بافتھای تاریخی اکثر شھرھای کشورمان به دلیل فقدان حیات شھری رو به ویرانی نھاده اند. این بافتھا در روند رو به گسترش شھرھا از گذشته تا حال، در بر دارنده تاریخ مستند ھر دوره ھستند. از آنجا که عامل اقتصادی از مھمترین عوامل موثر بر نوسازی بافتهاست، راھکارھایی که سبب ارتقاء سطح اقتصادی بافتھای تاریخی گردد، بیشترمورد توجه است. با توجه به اینکه بیشتر بناھایی که از نظر جذب گردشگر مھم شمرده می شوند، در این بافتھا واقع شده اند، بایستی تدابیری اندیشید تا با ایجاد زمینه ورود گردشگران به بافت به عنوان یک موتور محرک، بافت ھای تاریخی را به سمت نوسازی سوق دھد. این مقاله بر آن است، ضمن تبیین انواع بافت ھای آسیب پذیر، با ارایه اصولی جھت طراحی در این بافت ھا، راھکار ھایی در جھت برون رفت از وضعیت موجود و رونق بخشی به نوسازی در این بافت ھا ارایه نماید. در پژوھش حاضر، بافت فرسوده محله خاماچیلار خوی به عنوان مطالعه موردی انتخاب گردید. ھدف از این پژوھش، دستیابی به الگوی اسلامی- ایرانی در حوزه نوسازی بافت ھای فرسوده به طور عام و بافت فرسوده خاچیلار خوی به طور خاص می باشد. در این تحقیق جھت جمع آوری اطلاعات، از دو روش کتابخانه ای و میدانی استفاده گردید و نوع تحقیق کاربردی می باشد. نتایج حاصل از انجام این پژوھش نشان می دھد که اتخاذ ھر ھدف یا سیاستی می بایست در راستای حفظ، تقویت و اعتلای ارزش ھای بافت باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.