مقاله ارزیابی مشارکت مردم در پروژه شهر سالم کوی سیزده آبان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی مشارکت مردم در پروژه شهر سالم کوی سیزده آبان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی مشارکت مردم در پروژه شهر سالم کوی سیزده آبان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مشارکت مردم در پروژه شهر سالم کوی سیزده آبان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی مشارکت مردم در پروژه شهر سالم کوی سیزده آبان :

مقاله ارزیابی مشارکت مردم در پروژه شهر سالم کوی سیزده آبان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در جغرافیا از صفحه ۱۳۷ تا ۱۵۷ منتشر شده است.
نام: ارزیابی مشارکت مردم در پروژه شهر سالم کوی سیزده آبان
این مقاله دارای ۲۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شهرهای سالم
مقاله سازمان جهانی بهداشت
مقاله مشارکت عمومی
مقاله برنامه ریزی شهری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف کلی «پروژه شهر سالم» دستیابی به ارتقا سطح سلامت شهر در راستای برنامه «سلامت برای همه»، سازمان جهانی بهداشت می باشد که با بهره گیری از همکاری بین بخشی و جلب مشارکت عمومی امکان پذیر می گردد. از آنجا که در این هدف کلی «جلب مشارکت مردمی» مورد تاکید قرار گرفته است، مساله اصلی تحقیق حاضر این است که پروژه شهر سالم در جلب مشارکت عمومی تا چه حد موفق بوده است؟ بدین منظور حدود اطمینان مشارکت مردمی، سن، تاهل، مدت سکونت، شغل، جنسیت و سواد افراد و میزان اطلاع آنها از فعالیت های پروژه و تاثیر آن بر میزان مشارکت، همچنین میزان افزایش مشارکت در طول زمان در بین ۴۲۴ نمونه تصادفی در کوی سیزده آبان مورد بررسی قرار گرفته است. در نتیجه این پژوهش میزان موفقیت پروژه شهر سالم (HCP) در جلب رضایتمندی عمومی و جلب مشارکت مردمی در تمام زمینه های بهداشتی و سلامت روانی، زیست محیطی، امنیت و آموزش و ورزش به طور معنی داری بزرگتر از میانگین های مورد آزمون و موفقیت آمیز ارزیابی شد. همچنین یافته ها نشان داد که میزان مشارکت، سطح سواد و شغل تاثیر معنی داری بر رضایت مردم از HCP در منطقه مورد مطالعه دارند و عواملی چون اعتقاد به اهمیت مشارکت، آشنایی و رضایت از فعالیتهای انجام گرفته، میزان مشارکت قبلی و سن تاثیر معنی داری بر آمادگی برای مشارکت در طرحهای آتیHCP در منطقه مورد مطالعه دارد. بنابراین نتیجه گرفته شد که در برنامه ریزی های شهری، بایستی در جهت ارتقا مشارکت مردمی تلاش شود. برای نیل به این هدف، اطلاع رسانی عمومی در مورد فعالیتها و جلب رضایت مردم می تواند موثر واقع شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.