مقاله مطالعه ایجاد و انحراف تجارت در سازمان های تجاری منتخب منطقه ای آسیا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه ایجاد و انحراف تجارت در سازمان های تجاری منتخب منطقه ای آسیا دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه ایجاد و انحراف تجارت در سازمان های تجاری منتخب منطقه ای آسیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه ایجاد و انحراف تجارت در سازمان های تجاری منتخب منطقه ای آسیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه ایجاد و انحراف تجارت در سازمان های تجاری منتخب منطقه ای آسیا :

مقاله مطالعه ایجاد و انحراف تجارت در سازمان های تجاری منتخب منطقه ای آسیا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در پژوهشنامه بازرگانی از صفحه ۱۵۵ تا ۱۸۲ منتشر شده است.
نام: مطالعه ایجاد و انحراف تجارت در سازمان های تجاری منتخب منطقه ای آسیا
این مقاله دارای ۲۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ایجاد و انحراف تجارت
مقاله ترتیبات تجاری منطقه ای
مقاله مدل جاذبه
مقاله رفاه اقتصادی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در همان حالی که GATT و WTO مشوق آزادی تجاری بودند، تعداد موافقت نامه های منطقه ای نیز رو به افزایش بوده است. هدف از تشکیل این همگرایی های منطقه ای، کاهش موانع تجاری (اعم از تعرفه ای و غیرتعرفه ای) در راستای افزایش رفاه اقتصادی کشورهای عضو می باشد. اما در این راستا سوالاتی در باب ایجاد و انحراف تجارت در موافقت نامه های منطقه ای مطرح است مبنی بر این که آیا، شکل گیری این اتحادیه ها بالاخص در مناطق در حال توسعه در راستای هدف افزایش تجارت بین کشورهای عضو آنها بوده است و همچنین آیا افزایش تجارت بین اعضا باعث افزایش تجارت با کشورهای غیر عضو آن منطقه می شود یا خیر؟ چنانچه موافقت نامه تجاری باعث افزایش تجارت بین کشورهای عضو شود، پدیده «ایجاد تجارت» اتفاق می افتد و چنانچه افزایش تجارت به هزینه کاهش آن برای کشورهای غیر عضو باشد پدیده «انحراف تجارت» روی می دهد. ایجاد تجارت بربهبود رفاه و انحراف تجارت برکاهش رفاه اقتصادی مردم در کشورهای عضو بلوک دلالت دارد.
در این مقاله برای بررسی ایجاد و انحراف تجارت در سه موافقت نامه تجاری اکو، آ سه آن و جی سی سی، از یک مدل جاذبه تعمیم یافته استفاده شده است. حوزه بررسی در این تحقیق شامل ۲۶ کشور عضو این سه سازمان می باشد و دوره زمانی ۲۰۰۲-۲۰۰۶ را در بر می گیرد. نتایج تحقیق نشان می دهد که در این دوره زمانی هر سه سازمان منتخب منطقه آسیا، با انحراف تجاری روبرو بوده اند، به عبارت دیگر افزایش تجارت میان کشورهای این موافقت نامه ها باعث کاهش تجارت با سایر کشورهای غیر عضو این موافقت نامه های تجاری شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.