کمی سازی بیماری های تنفسی و قلبی عروقی منتسب به ذرات معلق کمتر از ده میکرون موجود در هوای شهر اصفهان طی سال ۱۳۹۲


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کمی سازی بیماری های تنفسی و قلبی عروقی منتسب به ذرات معلق کمتر از ده میکرون موجود در هوای شهر اصفهان طی سال ۱۳۹۲ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کمی سازی بیماری های تنفسی و قلبی عروقی منتسب به ذرات معلق کمتر از ده میکرون موجود در هوای شهر اصفهان طی سال ۱۳۹۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کمی سازی بیماری های تنفسی و قلبی عروقی منتسب به ذرات معلق کمتر از ده میکرون موجود در هوای شهر اصفهان طی سال ۱۳۹۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کمی سازی بیماری های تنفسی و قلبی عروقی منتسب به ذرات معلق کمتر از ده میکرون موجود در هوای شهر اصفهان طی سال ۱۳۹۲ :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

مقدمه: در سال های اخیر بحران آلودگی هوا در برخی شهرهای ایران از جمله اصفهان بدلیل شرایط خاص جغرافیایی و قرارگیری در یک گودال و تجمع مواد آلاینده در هوای سطحی، این شهر را به یکی از آلوده ترین شهرهای کشور از نظر میزان آلاینده های هوا تبدیل نموده است. هدف از این تحقیق برآورد بیماری های قلبی و تنفسی منتسب به آلاینده PM10 در سال ۱۳۹۲ در شهر اصفهان است. روش کار: در مرحله اول غلظت آلاینده PM10 در سال ۱۳۹۲ با ساتفاده از دستگاه GRIMM اندازه گیری گردید. همچنین پارامترهای دما و فشار از طریق نرم افزار (WWW.MSN.COM) ساعت به ساعت قرایت و ثبت گردید. در مرحله بعد این داده ها توسط نرم افزار EXCEL پردازش گردید و میزان اثر بهداشتی بر مبنای فرضیه نسبت خطر منتسب به ذرات معلق تعیین گردید. نتایج: نتایج نشان داد که در فصل گرم سال طی بهار و تابستان غلظت PM10 نسبت به فصل سرد سال ( پاییز و زمستان ) بیشتر بوده است. حداکثر غلظت PM10؛۱۰۰۰/۸۳ میکروگرم بر متر مکعب در فصل تابستان در ایستگاه احمدآباد ثبت گردید. همچنین نتایج نشان می دهد که تعداد تجمعی موارد بیماری های قلبی تنفسی در سال ۱۳۹۲ در اصفهان در برآورد حد وسط خطر نسبی به ترتیب ۵۸۵ نفر و ۱۵۱۷ نفر می باشد. بحث و نتیجه گیری: تقریبا ۵۶ درصد بیماری های قلبی منتسب در روزهایی رخ داده است که غلظت PM10 از ۱۲۰ میکروگرم در متر مکعب تجاوز ننموده است. باید توجه داشت که ۵۸۵ نفر همگی منتسب به تماس با PM10 بوده است. تعداد مراجعین بیماری های تنفسی منتسب به تماس با PM10 حدود ۷/۵ درصد کل مراجعین همین بهداشتی می باشد با افزایش هر ۱۰ میکروگرم بر متر مکعب غلظت ذرات معلق خطر بیماری های قلبی و تنفسی به ترتیب ۰/۰۰۹% و ۰/۰۰۸% افزایش یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.