تعیین ضریب خاموشی جو با استفاده از روش پردازش رقومی تصویر در دو مطالعه موردی: ایستگاه موسسه ژیوفیزیک دانشگاه تهران


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ضریب خاموشی جو با استفاده از روش پردازش رقومی تصویر در دو مطالعه موردی: ایستگاه موسسه ژیوفیزیک دانشگاه تهران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ضریب خاموشی جو با استفاده از روش پردازش رقومی تصویر در دو مطالعه موردی: ایستگاه موسسه ژیوفیزیک دانشگاه تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ضریب خاموشی جو با استفاده از روش پردازش رقومی تصویر در دو مطالعه موردی: ایستگاه موسسه ژیوفیزیک دانشگاه تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ضریب خاموشی جو با استفاده از روش پردازش رقومی تصویر در دو مطالعه موردی: ایستگاه موسسه ژیوفیزیک دانشگاه تهران :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

خاموشی نور در جو در مسیر عبور از چشمه تا ناظر به دلیل حضور آلاینده های موجود در مسیر نوری رخ می دهد. در مطالعات اخیر روش جدیدی رای تعیین میزان خاموشی نور با استفاده از پردازش رقومی تصویر ارایه شده است. در مقاله حاضر، کاربست روش پردازش تصویر در تعیین میزان خاموشی نور در دو مطالعه موردی به عنوان نماینده روزهای پاک و آلوده بررسی می شود. برای این کار، میزان ضریب خاموشی نور با استفاده از روش پردازش رقومی تصویر تعیین و با مقادیر محاسبه شده با استفاده از میزان دید افقی، برای روزهای نمونه در سال ۲۰۱۱ مقایسه شده است. داده های مورد نیاز از ایستگاه همدیدی موسسه ژیوفیزیک دانشگاه تهران تهیه شده و همچنین تصاویر دوربین عکاسی به کار رفته است. مقایسه ضریب خاموشی نور حاصل از پردازش تصاویر انتخابی با مقادیر تخمین شده از میزان دید افقی نشان می دهد که ضرایب خاموشی تخمینی توسط دیدبانی از مقادیر به دست آمده از تصاویر بزرگتر است که احتمالا به دلیل محتاط بودن دیدبان در گزارش دیدهای بالا است. این تفاوت در دیدهای بیش از کیلومتر، بیشتر است. به علاوه، بررسی ضرایب خاموشی حاصل از تصاویر و مقایسه مقادیر آن با میزان غلظت برخی آلاینده های جوی در روزهای منتخب حاکی از آن است که افزایش غلظت آلاینده های گازی و ذره ای در افزایش ضرایب خاموشی مربوط به تصاویر موثر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.