مقاله مقایسه یافته های اکوکاردیوگرافیک در بیماران مبتلا به سیروز کبدی با و بدون آسیت با افراد سالم


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه یافته های اکوکاردیوگرافیک در بیماران مبتلا به سیروز کبدی با و بدون آسیت با افراد سالم دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه یافته های اکوکاردیوگرافیک در بیماران مبتلا به سیروز کبدی با و بدون آسیت با افراد سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه یافته های اکوکاردیوگرافیک در بیماران مبتلا به سیروز کبدی با و بدون آسیت با افراد سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه یافته های اکوکاردیوگرافیک در بیماران مبتلا به سیروز کبدی با و بدون آسیت با افراد سالم :

مقاله مقایسه یافته های اکوکاردیوگرافیک در بیماران مبتلا به سیروز کبدی با و بدون آسیت با افراد سالم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مهر و آبان ۱۳۸۹ در مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل از صفحه ۴۸ تا ۵۳ منتشر شده است.
نام: مقایسه یافته های اکوکاردیوگرافیک در بیماران مبتلا به سیروز کبدی با و بدون آسیت با افراد سالم
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سیروز
مقاله آسیت
مقاله اکوکاردیوگرافی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: سیروز کبدی اغلب ارگانها و سیستم های بدن را گرفتار می کند و اختلال در کارکرد قلبی گزارش شده در سیروز، پیشنهاد کننده کاردیومیوپاتی تاخیری در این بیماران می باشد. لذا این مطالعه با هدف بررسی عملکرد قلبی با استفاده از اکوکاردیوگرافی در بیماران سیروتیک با گروه کنترل انجام شد.
مواد و روشها: این مطالعه مورد – شاهدی بر روی ۱۵ بیمار سیروتیک بدون آسیت، ۱۵ بیمار سیروتیک با آسیت متوسط تا شدید (بر اساس معیارهای بالینی، آزمایشگاهی، سونوگرافی و آندوسکوپی) و ۱۵ فرد سالم بعنوان گروه کنترل انجام شد. گروه شاهد از بین اطرافیان بیمار انتخاب گردیدند. تمامی افراد توسط اکوکاردیوگرافی مورد ارزیابی از نظر کارکرد قلب قرار گرفتند. سن، جنس، فشار خون و یافته های اکوکاردیوگرافیک برای تمامی افراد ثبت و مورد مقایسه قرار گرفت.
یافته ها: ضربان قلب در گروه بدون آسیت ۹۶۶±۸۳۹، با آسیت ۸۹۷۳±۵۱۱ و در گروه کنترل ۷۶±۶۸۷ بود. اندازه دهلیز چپ ۴۰۲±۲۵۷ در بدون آسیت، ۳۵۲±۲۹۳ در گروه با آسیت و۳۱۲۷±۰۸۸ در گروه کنترل بود. اندازه دهلیز راست ۴۲۸±۲۷۶ در بدون آسیت، ۴۲±۱۵۱ در با آسیت و ۳۱۴±۰۹۱ در گروه کنترل بود. اندازه انتهای سیستولی ۴۶۷۳±۳۹۷ در بدون آسیت، ۴۳۴±۱۸ در با آسیت و ۴۱±۱ در گروه کنترل) و دیاستولی بطن چپ ۳۰۷۳±۱۹۴) در بدون آسیت، ۳۱۲±۱۷۴ در با آسیت و ۲۷۲۷±۰۷ در گروه کنترل بود. نسبت۰۵۵±۰۱۵) E/A در بدون آسیت، ۰۶۷±۰۱ در با آسیت و در گروه کنترل ۱۲۸±۰۲ بود که در بیماران سیروتیک با و بدون آسیت بطور معنی داری بیشتر از گروه کنترل بود (p<0.05).
نتیجه گیری: نتایج مطالعه نشان داد که سیروز سبب افزایش اندازه حفرات قلبی و اختلال عملکرد دیاستولی در بیماران سیروتیک می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.