مقاله شکل پذیری فنوتیپی جمعیت های مختلف گونه (Ziziphora tenuior L. (Labiatae


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شکل پذیری فنوتیپی جمعیت های مختلف گونه (Ziziphora tenuior L. (Labiatae دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شکل پذیری فنوتیپی جمعیت های مختلف گونه (Ziziphora tenuior L. (Labiatae  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شکل پذیری فنوتیپی جمعیت های مختلف گونه (Ziziphora tenuior L. (Labiatae،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شکل پذیری فنوتیپی جمعیت های مختلف گونه (Ziziphora tenuior L. (Labiatae :

مقاله شکل پذیری فنوتیپی جمعیت های مختلف گونه (Ziziphora tenuior L. (Labiatae که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در گیاه و زیست بوم از صفحه ۳ تا ۱۷ منتشر شده است.
نام: شکل پذیری فنوتیپی جمعیت های مختلف گونه (Ziziphora tenuior L. (Labiatae
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اکولوژی
مقاله ریخت شناسی
مقاله Labiatae؛ Ziziphora tenuior

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
Ziziphora L. یکی از جنس های خانواده Labiatae با ۴ گونه و ۱۰ زیر گونه می باشد. گونهZiziphora tenuior L. یکی از اعضای این جنس بوده که به طور طبیعی در سراسر کشور ایران می روید. برای بررسی نقش عوامل بوم شناختی گوناگون چون ارتفاع، جنس خاک، آب و هوا و فلزات سنگین بر ساختار ریخت شناسی این گونه، ۱۲ جمعیت جغرافیایی گونه Ziziphora tenuiorاز رویشگاه طبیعی آنها جمع آوری شد. تعداد ۱۷ صفت کمی و کیفی از ساختار ریخت شناسی اندام های رویشی و زایشی با ۴ تکرار از آن بررسی شد و بر اساس صفات مذکور برای جمعیت های این گونه دیاگرامی ترسیم شد. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که عوامل اقلیمی و ادافیکی به طور مستقل از یکدیگر و نیز همراه با هم بر خصوصیات ریخت شناسی این گیاهان تاثیر گذاشته و سبب تنوع در شکل ظاهری شدند. در بین عوامل مذکور جنس خاک کم ترین تاثیر و نوع اقلیم و ارتفاع بیش ترین تاثیر را بر اندام های رویشی و زایشی این جمعیت ها داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.