عوامل اجرای موفقیت آمیز پروژه های مهندسی مجدد فرایندهای کسب و کار (BPR) با استفاده از مدل معادلات ساختاری و نظریه اجتماعی فنی (STT)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عوامل اجرای موفقیت آمیز پروژه های مهندسی مجدد فرایندهای کسب و کار (BPR) با استفاده از مدل معادلات ساختاری و نظریه اجتماعی فنی (STT) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عوامل اجرای موفقیت آمیز پروژه های مهندسی مجدد فرایندهای کسب و کار (BPR) با استفاده از مدل معادلات ساختاری و نظریه اجتماعی فنی (STT)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عوامل اجرای موفقیت آمیز پروژه های مهندسی مجدد فرایندهای کسب و کار (BPR) با استفاده از مدل معادلات ساختاری و نظریه اجتماعی فنی (STT)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عوامل اجرای موفقیت آمیز پروژه های مهندسی مجدد فرایندهای کسب و کار (BPR) با استفاده از مدل معادلات ساختاری و نظریه اجتماعی فنی (STT) :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

هدف این مقاله، تلاش برای پیشرفت در پروژه تحقیقاتی طراحی مجدد فرآیندهای کسب و کار (BPR) از طریق بررسی یک مدل تحقیقاتی جدید می باشد تا با کمک الگوهای ساختاری به مدل سازی مشکلات پیچیده موجود بر سر راه پیاده سازی پروژه BPR بپردازیم. به جای پرداختن به اصول مدیریت، این مقاله به بررسی اقدامات بهبود دهنده فرآیند کسب و کار می پردازد. در این مقاله به بررسی عوامل موفقیت و شکست ارایه شده در مطالعات پیشین پرداخته که نتایج آن عمدتا حاصل از مطالعات موردی پژوهشگران بوده است. در انتها به بررسی مطالعه انجام شده بر اساس نظریه سیستم های اجتماعی فنی می پردازیم. مدل بررسی شده که بر پایه نظریه سیستم های اجتماعی فنی می باشد، از سه مولفه (مدیریت تغییر، طراحی مجدد فرآیند، و بهبود زیرساخت های ارتباطی تکنولوژیکی) تشکیل شده است و تاثیرات این سه مولفه بر روی نتیجه نهایی پروژه BPR را بررسی می کند. یافته های تجربی نشان دادند که هر سه مولفه، تاثیر بسزایی در موفقیت پروژه BPR داشته و در بین آن ها، مدیریت تغییر بیشترین تاثیرگذاری را خواهد داشت. جالب توجه آنکه، نتایج به دست آمده حاکی از آن بودند که افزایش تولید، دیگر کانون اصلی توجه شرکت های اجرا کننده پروژه های BPR نبوده و به جای آن، افزایش کیفیت کار و عمکلرد و کیفیت سازمانی بیشتر حایز اهمیت بوده است. اصلی ترین محدودیت این پژوهش، کلی نگر بودن آن نسبت به اندازه شرکت و فرهنگ سازمانی می باشد. این نخستین تحقیق است که با به کارگیری الگوهای ساختاری به اعتبارسنجی میزان اهمیت مولفه های پروژه BPR می پردازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.