مطالعه زیست شناسی کرم سیب (Lep: Tortricidae) Cydia pomonella براساس درجه روز در منطقه آوارگان استان چهار محال و بختیاری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه زیست شناسی کرم سیب (Lep: Tortricidae) Cydia pomonella براساس درجه روز در منطقه آوارگان استان چهار محال و بختیاری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه زیست شناسی کرم سیب (Lep: Tortricidae) Cydia pomonella براساس درجه روز در منطقه آوارگان استان چهار محال و بختیاری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه زیست شناسی کرم سیب (Lep: Tortricidae) Cydia pomonella براساس درجه روز در منطقه آوارگان استان چهار محال و بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه زیست شناسی کرم سیب (Lep: Tortricidae) Cydia pomonella براساس درجه روز در منطقه آوارگان استان چهار محال و بختیاری :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
این پژوهش به منظور مطالعه زیست شناسی کرم سیب براساس نوسانات درجه حرارت در منطقه آرگان واقع در شهرستان بروجن (استان چهارمحال وبختیاری) در سال ۹۳ انجام شد. در این آزمایش تاز سه عدد تله فرمونی برای تعیین زمان ظهور حشرات کامل در استفاده شده بود نتایج حاصل از تحقیق نشان داد که حشرات کامل نسل اول در تاریخ، سوم خرداد ماه ظاهر شدند و حشرات کامل دسته دوم در تاریخ بیست و هشتم دی ماه و حشرات کامل نسل سوم این آفت در تاریخ یکم شهریور ماه ظاهر شدند و همچنین از اطلاعات به دست آمده از داده های هواشناسی در سی و یکم خرداد ماه هنگامی که مجموعه حرارت موثر روزانه به ۱۳۳.۹ درجه- روز رسید لاروهای نسل اول ظاهر شدند. این تاریخ حدود ۲۶ روز بعد از او فوت پرواز حشرات بالغ این آفت بود. و در ۱۸ مرداد ماه هنگامی که مجموعه حرارت موثر روزانه به ۲۲۲.۲ درجه سانتی گراد رسید لاروهای نسل دوم ظاهر شدند که این زمان حدود ۲۰ روز پس از اوج پرواز حشرات بالغ بود. یکی از عوامل محدودکننده تعداد نسل های کرم سیب در منطقه آورگان اقلیم خاص این منطقه و سرمای شدید آنست که باعث شد نسل سوم این آفت به طور کامل تشکیل نگردد. براساس نتایج حاصل از این تحقیق، توصیه می شود که اولین برنامه سم پاشی باغ های سیب درختی در این منطقه از اواسط اردیبهشت و در فاصله زمانی یک هفته یک بار انجام پذیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.