تاثیر حرارت بر ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز به روش آزمایشگاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر حرارت بر ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز به روش آزمایشگاهی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر حرارت بر ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز به روش آزمایشگاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر حرارت بر ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز به روش آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر حرارت بر ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز به روش آزمایشگاهی :
تعداد صفحات :۵
چکیده مقاله:
هدف از انجام این پژوهش بررسی اثر حرارت بر ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولیدگاز با روش آزمایشگاهی بود. گندم اصلاح شده به نام هیرمند از مرکز تحقیقات زهک تهیه شد. فرآوری حرارتی در سه دمای مختلف به وسیله آون ( ۶۰ ، ۷۰ و ۷۵ درجه سانتیگراد) صورت گرفت. سپس ترکیبات شیمیایی (ماده خشک، ماده آلی، خاکستر، پروتیین، دیواره سلولی بدون همی سلولز) با روش استاندار AOACو فراسنجه های تولید گاز به روش آزمایشگاهی و براساس روش منک و استینگر ارزیابی شد. داده های حاصل در یک طرح کاملا تصادفی با ۴تیمار و ۶ تکرار مورد بررسی قرار گرفت. تجزیه آماری با استفاده از نرم افزار SAS نسخه ۹.۱ و مقایسه میانگینها با آزمون توکی در سطح ۵ درصد انجام گرفت. نتایج نشان داد حرارت باعث افزایش ماده خشک، پروتیین و چربی شد اما فرآوری حرارتی تاثیری بر روند تولید گاز به صورت معنی داری نداشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.