بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی عسل اشنویه در طول مدت شش ماه نگهداری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی عسل اشنویه در طول مدت شش ماه نگهداری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی عسل اشنویه در طول مدت شش ماه نگهداری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی عسل اشنویه در طول مدت شش ماه نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی عسل اشنویه در طول مدت شش ماه نگهداری :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
این پژوهش خواص فیزیکوشیمیایی عسل اشنویه در طول مدت شش ماه نگهداری مورد ارزیابی قرار گرفت. قبل از شروع آزمایشات آماده سازی نمونه ها به روش AOAC 920.180 انجام گرفت. بررسی شاخص های اندازه گیری شده در طول شش ماه نگهداری، نشان داد که دکتر زمان بر میزان شاخص های اندازه گیری شده تاثیرگذار بوده است به طوری که میزان اسیدیته ، قند کاهنده، هیدروکسی متیل فورفورال ، خاکستر و pH با افزایش زمان ماندگاری افزایش و نسبت فروکتوز به گلوکز و میزان دیاستاز در طی مدت نگهداری کاهش یافتن. همچنین میزان رطوبت، در صد ماده خشک، ساکارز، پروتیین، چربی، هدایت الکتریکی در میزان تولید در طی مدت نگهداری دچار نوسانات شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.