بررسی خواص ریولوژیکی عسل اشنویه در طول شش ماه نگهداری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی خواص ریولوژیکی عسل اشنویه در طول شش ماه نگهداری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی خواص ریولوژیکی عسل اشنویه در طول شش ماه نگهداری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص ریولوژیکی عسل اشنویه در طول شش ماه نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی خواص ریولوژیکی عسل اشنویه در طول شش ماه نگهداری :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
در این پژوهش خواص ریولوژیکی عسل اشنویه در طول موج شش ماه نگهداری مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج مطالعات نشان داد که مدول افت در ماهها و دماهای مختلف نگهداری، یک روند کاهشی را با کاهش فرکانس زاویه ای داشت. بیشترین مدول افت در عسل اشنویه در دمای ۵۰۰ درجه سانتی گراد در ماه چهارم (۲۵۳۰۰) و فرکانس زاویه ۵۰۰ بر ثانیه به دست آمد. در اکثر موارد نیز با افزایش دما،مدول افت کاهش یافت که می تواند به کاهش اصطکاک بین مولکولی نسبت داده شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.