بررسی اثرات نسبتهای مختلف آمونیوم به نیترات و pHدر محلول غذایی بر برخی ویژگیهای رشدی گل رز Rosa hybrida cv. ?Dolcevita


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات نسبتهای مختلف آمونیوم به نیترات و pHدر محلول غذایی بر برخی ویژگیهای رشدی گل رز Rosa hybrida cv. ?Dolcevita دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات نسبتهای مختلف آمونیوم به نیترات و pHدر محلول غذایی بر برخی ویژگیهای رشدی گل رز Rosa hybrida cv. ?Dolcevita  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات نسبتهای مختلف آمونیوم به نیترات و pHدر محلول غذایی بر برخی ویژگیهای رشدی گل رز Rosa hybrida cv. ?Dolcevita،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات نسبتهای مختلف آمونیوم به نیترات و pHدر محلول غذایی بر برخی ویژگیهای رشدی گل رز Rosa hybrida cv. ?Dolcevita :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

گل رز از خانواده ی Rosaceae یکی از مهمترین گیاهان زینتی است. در صنعت گل و گیاهان زینتی، به ویژه در کشتهای بدون خاک، تغذیه فرآیندی بسیار با اهمیت است. تغذیه به طور مستقیم با کیفیت گیاهان تولید شده در ارتباط است. در این بین یکی از مهمترین عناصر در تغذیهی گیاه، عنصر نیتروژن است. در کنار غلظت، نوع کود نیتروژن نیز نقش مهمی در کمیت و کیفیت محصول ایفا میکند. هر کدام از شکلهای کود نیتروژن میتوانند pH محلول غذایی و در نتیجه محدودهی ریشه را تحت تاثیر قرار دهند. استفاده از نیترات سبب افزایش و استفاده از آمونیوم سبب کاهش pH محیط میگردد. تغییر pH در محدودهی ریشه، سبب تغییر در جذب عناصر، تغییر در فتوسنتز، رشد و مورفولو ژی گیاه میگردد. در این پژوهش با هدف بررسی تاثیر وجود آمونیوم و pH بستر کشت، محلولهای غذایی با درصدهای مختلف آمونیوم ( ۱۵ ، ۱۲ ، ۹ ، ۶) و نیز pH های مختلف ( ۵/۹، ۵/۴ ، ۴/۹ ، ۴/۴) برای تغذیهی گیاه رز تهیه شد. نتایج این بررسی نشان داد بیشترین میزان قطر گل، ارتفاع شاخه، طول دمگل، تعداد برگ، قطر نهنج، وزن تر شاخه، وزن خشک شاخه و سطح برگ در تیمار ۱۲ درصد آمونیوم مشاهده شد. همچنین بیشترین میزان طول گل و درصد وزن خشک به تیمار ۹ درصد آمونیوم تعلق داشتند. یکی از دلایل ایجاد تغییر در مورفولوژی رز در پاسخ به نسبتهای مختلف نیتروژن میتواند به علت تغییر در میزان فتوسنتز باشد. بنابراین وجود آمونیوم در سطحی بهینه با وجود اثرات کاهندهی آن بر pH میتواند کیفیت گل را افزایش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.