بررسی اثرات سطوح مختلف تاریخ کاشت وهیبریدهای مختلف ذرت دانه ای برشاخص های فیزیولوژیکی رشد محصول درمنطقه خاش


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات سطوح مختلف تاریخ کاشت وهیبریدهای مختلف ذرت دانه ای برشاخص های فیزیولوژیکی رشد محصول درمنطقه خاش دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات سطوح مختلف تاریخ کاشت وهیبریدهای مختلف ذرت دانه ای برشاخص های فیزیولوژیکی رشد محصول درمنطقه خاش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات سطوح مختلف تاریخ کاشت وهیبریدهای مختلف ذرت دانه ای برشاخص های فیزیولوژیکی رشد محصول درمنطقه خاش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات سطوح مختلف تاریخ کاشت وهیبریدهای مختلف ذرت دانه ای برشاخص های فیزیولوژیکی رشد محصول درمنطقه خاش :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

جهت بررسی اثرات سطوح مختلف تاریخ کاشت و هیبرید از خصوصیات و شاخص های فیزیولوژیکی ذرت آزمایشی در مزرعه ایستگاه تحقیقات کشاورزی سهراب آباد خاش انجام شدنوبت این طرح تحقیقاتی به صورت کرتهای برآورد شده در قالب پروژه های کاملا تصادفی در جهت که ذکر گردید. تاریخ های کاشت (۱۵ فروردین، ۳۰ فروردین و ۱۵ اردیبهشت) است در کرتهای اصلی و هیبریدها ( سینگل کراسهای ۳۰۱، ۵۰۰، ۶۴۷ و تریپل کراس ۵۵۰) در کرتهای فرعی اجرا گردیدند. مجموعه درجه حرارت روزانه GDD تغییرات وزن خشک DM سرعت رشد محصول CGR سرعت رشد نسبی RGR شاخص سطح برگ LAI و سرعت جذب خالص NAR به عنوان شاخص های اصلی فیزیولوژیکی محصول مورد ارزیابی قرار گرفتن. حداکثر سرعت رشد محصور در تاریخ کشت دوم حداقل آن در تاریخ کاشت سپتامبر حاصل شده است و دلیل آن زیاد شدن سطح برگ و افزایش تجمع ماده خشک می باشد. کاهش سرعت رشد محصور در تاریخ کشتی مختلف به دلیل کاهش فتوسنتز (سایه اندازی برگها) و همچنین مصرف مواد ذخیره شده در مسیر تنفس می باشد. حداکثر سرعت رشد محسوسی در تریپل کراس ۵۵۰ و حداقل آن در سینگل کراس ۳۰۱ مشاهده شد. برتری CGR در هیبریدهای دیررس را می توان به زیاد بودن شاخص سطح برگ آن ها و استفاده بهتر از نور خورشید نسبت داد. سرعت رشد نسبی با افزایش درجه حرارت و تاخیر در پشت کاهش یافته است به طوری که بیشترین مقدار RGR در تاریخ که اول (۱۵ فروردین) و کمترین آن در تاریخ کاشت سوم (۱۵ اردیبهشت) به دست آمده است. علت آن افزایش سایه اندازی در میان پوشش گیاهی به افزایش قسمت های غیر موثر در فتوسنتز می باشد. بیشترین مقدار RGR مربوط به هیبرید ۵۵۰ و کمترین آن در هیبرید ۵۰۰ مشاهده می شود نکته علت نزولی بودن نمودار سرعت رشد نسبی افزایش وزن کیا با بافت های مرده که نقشی در تولید ندارند می باشد. شاخص سطح برگ در اثر تاخیر کاشت و گرم شدن هوا روند نزولی داشت که به دلیل تغییر در طول روز بر میزان تبخیر و تعرق می باشد. ای هیبریدهای دیررس علت داشتن دوره رشد طولانی و تعداد برگ بیشتر دارای شاخص سطح برگ بیشتری نسبت به زود رس ها هستند. مقدار سرعت جذب خالص در هیبریدهای دیررس علت افزایش دوره رشد و بالا بردن کارآیی فتوسنتز برگها نسبت به زودرس ها بیشتر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.