بررسی اثر آللوپاتی عصاره زیره سبز بر جوانه زنی و شاخص های رشد گیاهچه دو گونه علف هرز


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر آللوپاتی عصاره زیره سبز بر جوانه زنی و شاخص های رشد گیاهچه دو گونه علف هرز دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر آللوپاتی عصاره زیره سبز بر جوانه زنی و شاخص های رشد گیاهچه دو گونه علف هرز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر آللوپاتی عصاره زیره سبز بر جوانه زنی و شاخص های رشد گیاهچه دو گونه علف هرز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر آللوپاتی عصاره زیره سبز بر جوانه زنی و شاخص های رشد گیاهچه دو گونه علف هرز :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در سال های اخیر یکی از راهکارهای کاهش مصرف علف کش ها، استفاده از خاصیت آللوپاتیک موجود در برخی از گونه های گیاهی می باشد. به این منظور و با هدف بررسی اثر آللوپاتیک عصاره آبی زیره سبز Cuminum cyminum L. بر شاخص های جوانه زنی و رشد گیاه چه دوگونه علف هرز ، آزمایشی به صورت فاکتور ین در قالب طرح کاملا تصادفی در چهار تکرار انجام شد. ساختارهای آزمایش شامل ۶ سطح عصاره آبی زیره سبز ( آب مقطر به عنوان تیمار شاهد) ، ۴۰، ۸۰، ۱۲۰، ۱۶۰ و ۲۰۰ گرم در لیتر و دو نوع علف هرز تاج خروس وحشی Amaranthus retroflexus و سلمه تره Chenopodium album بود. نتایج به دست آمده نشان که با افزایش غلظت عصاره زیره سبز، در صد جوانه زنی، طول ساقچه و ریشچه ، وزن تر و خشک گیاهچه تاج خروس وحشی و سلمه تره به طور معنی داری کاهش یافت که این کاهش دهد سلمه تره محسوس تر بوده و غلظت های ۱۶۰ و ۲۰۰ گرم در لیتر عصاره منجر به توقف جوانه زنی بذور این گیاه گردید. با توجه به اثرات بازدارندگی عصاره زیره سبز، امکان استفاده از آن در راستای تحقق کشاورزی پایدار و تهیه علف کش با منشا طبیعی وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.