مقاله تاثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی سه رقم آفتابگردان روغنی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی سه رقم آفتابگردان روغنی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی سه رقم آفتابگردان روغنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی سه رقم آفتابگردان روغنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی سه رقم آفتابگردان روغنی :

مقاله تاثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی سه رقم آفتابگردان روغنی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در گیاه و زیست بوم از صفحه ۱۲۹ تا ۱۴۳ منتشر شده است.
نام: تاثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی سه رقم آفتابگردان روغنی
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آفتابگردان
مقاله کودهای بیولوژیک
مقاله عملکرد دانه
مقاله روغن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برای بررسی اثرات کودهای بیولوژیک بر خصوصیات کمی و کیفی سه رقم آفتابگردان روغنی تحقیقی دو ساله طی سال های ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ در مزرعه تحقیقات کشاورزی شهرستان خوی اجرا شد. این تحقیق به صورت آزمایش فاکتوریل بر پایه بلوک های کامل تصادفی در ۴ تکرار به مورد اجرا گذاشته شد. ارقام آفتابگردان به عنوان سطوح فاکتور اول شامل هایسان ۳۳، آلستار و اروفلور و فاکتور دوم شامل ترکیبی از تلقیح بذور با کودهای بیولوژیک و مصرف کودهای شیمیایی با هشت سطح شامل ۵۰% سولفات پتاسیم + بیوسولفور، ۱۰۰% سولفات پتاسیم + بیوسولفور، ۱۰۰% سولفات پتاسیم مورد نیاز، ۵۰% اوره + ازتوباکتر، ۵۰% اوره + نیتروکسین، ۵۰% اوره + ازتوباکتر + نیتروکسین، ۱۰۰% اوره مورد نیاز، ۱۰۰% سولفات پتاسیم + ۱۰۰% اوره بود. نتایج آزمایش نشان داد که اثر رقم و کود بر ارتفاع بوته، عملکرد دانه و روغن معنی دار بود. اثر متقابل دو فاکتور نیز بر ارتفاع بوته و عملکرد روغن اثر معنی داری داشت. مقایسه میانگین های ارقام حاکی از برتری هایسان ۳۳ از لحاظ صفات مورد بررسی نسبت به دو رقم دیگر بود. به طوری که هایسان ۳۳ با قطر طبق معادل ۱۸۸ سانتی متر بیش ترین عملکرد دانه و روغن را به ترتیب با ۳۸۳۲ و ۱۷۰۵ کیلوگرم در هکتار تولید کرد. بین سطوح کودی تلقیح بذور با بیوسولفور همراه با مصرف کامل سولفات پتاسیم مورد نیاز (طبق توصیه آزمایشگاه خاک) و تلقیح بذور با ازتوباکتر و نیتروکسین به همراه مصرف ۵۰% اوره مورد نیاز بیش ترین تاثیر مثبت را در افزایش عملکرد دانه و روغن داشتند. در نهایت طبق نتایج ۲ ساله تحقیق تلقیح بذور آفتابگردان با کودهای بیولوژیک همراه با کاهش مصرف کودهای شیمیایی مانند کودهای نیتروژنه می تواند در بهبود خصوصیات کمی و کیفی ارقام روغنی مفید باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.