طراحی مدل ارزیابی عملکرد مدارس ابتدایی بر اساس شاخص های مدل تعالی سازمانی و وزن دهی مدل با روش SWARA: (مدارس ابتدایی غیردولتی)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی مدل ارزیابی عملکرد مدارس ابتدایی بر اساس شاخص های مدل تعالی سازمانی و وزن دهی مدل با روش SWARA: (مدارس ابتدایی غیردولتی) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی مدل ارزیابی عملکرد مدارس ابتدایی بر اساس شاخص های مدل تعالی سازمانی و وزن دهی مدل با روش SWARA: (مدارس ابتدایی غیردولتی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی مدل ارزیابی عملکرد مدارس ابتدایی بر اساس شاخص های مدل تعالی سازمانی و وزن دهی مدل با روش SWARA: (مدارس ابتدایی غیردولتی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی مدل ارزیابی عملکرد مدارس ابتدایی بر اساس شاخص های مدل تعالی سازمانی و وزن دهی مدل با روش SWARA: (مدارس ابتدایی غیردولتی) :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

ارزیابی ابعاد مختلف سازمان اعم از ارزیابی سیاست ها و اهداف، استراتژی ها، منابع و امکانات، کارکنان وفرایندها و… از ضرورت های مدیریت سازمان هایی چون مدارس می باشد. بر این اساس این پژوهش با هدفطراحی مدل ارزیابی عملکرد مدارس ابتدایی، با مبنا قرار دادن مدل های برگرفته از مدیریت کیفیت جامعتحت عنوان مدل تعالی سازمانی بنیاد اروپایی EFQM و در نظر گرفتن شاخص های ارزیابی مدارس در داخل و خارج از کشور و بهره گیری از نظرات کارشناسان در این حوزه انجام پذیرفته است. معیارهای مدل در دوبخش توانمندساز و نتایج طبقه بندی شده است. توانمندسازها شامل مدیریت سازمانی، فرایندها، سیاست هایتربیتی/پرورشی، منابع انسانی و مدیریت منابع (ساختمان، مالی، فناوری) می باشند. نتایج شامل نتایج دانشآموزان، معلمان و کارکنان، نتایج عملکرد (یادگیری) و نتایج اولیا و اجتماعی می باشد. همچنین با دریافتنظرات متخصصین این حوزه، هر یک از ابعاد مدل با استفاده از روش SWARA که یکی از روش های جدید تصمیم گیری چند معیاره (MCDM) می باشد وزن دهی شده است. نتایج به کارگیری روش سوارا نشان داد که معیار فرایندها در بعد توانمندساز و معیار نتایج دانش آموزان در بعد نتایج مدل از اهمیت بیشتری در مدارس برخوردار می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.