مقاله کانی شناسی و زمین شیمی رگه های آنتیموان – طلادار در جنوب نهبندان، خاور ایران


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کانی شناسی و زمین شیمی رگه های آنتیموان – طلادار در جنوب نهبندان، خاور ایران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کانی شناسی و زمین شیمی رگه های آنتیموان – طلادار در جنوب نهبندان، خاور ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کانی شناسی و زمین شیمی رگه های آنتیموان – طلادار در جنوب نهبندان، خاور ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کانی شناسی و زمین شیمی رگه های آنتیموان – طلادار در جنوب نهبندان، خاور ایران :

مقاله کانی شناسی و زمین شیمی رگه های آنتیموان – طلادار در جنوب نهبندان، خاور ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در بلورشناسی و کانی شناسی ایران از صفحه ۴۱ تا ۵۲ منتشر شده است.
نام: کانی شناسی و زمین شیمی رگه های آنتیموان – طلادار در جنوب نهبندان، خاور ایران
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کانی شناسی
مقاله زمین شیمی
مقاله آنتیموان
مقاله استیبنیت
مقاله افیولیت ملانژ
مقاله اپی ترمال

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
منطقه مورد بررسی در جنوب استان خراسان جنوبی، جنوب نهبندان واقع شده است. سه زون کانی زایی به صورت سه رگه در این منطقه وجود دارند که رگه شماره دو از آنتیموان به صورت استیبنیت غنی است و دارای بی هنجاری طلا و جیوه است. این زون از یک مجموعه سیلیسی – کربناتی همراه با استیبنیت، پیریت، کالکوپیریت و هیدروکسید آهن تشکیل شده است. بافت های این رگه ها، پرکننده فضای خالی، برشی و کلوئیدی است. کانی زایی در درون گسل های عمیق ریشه در کنگلومرای کرم رنگ پالئوسن رخ داده است. این کنگلومرا دارای قاعده ای از ته نشست های گونه فلیشی و قطعاتی از افیولیت ملانژ است. گسل های کانی زایی شده دارای روند شمال باختری جنوب خاوری اند. فعالیت آتشفشانی جوان با ترکیب داسیت و آندزیت رخ داده است. بر اساس شواهد زمین شناسی صحرایی، بررسی های میکروسکوپی و داده های تجزیه، کانی زایی در یک سیستم وراگرمایی رخ داده است. تجزیه شیمیایی، ناهنجاری های آنتیموان، طلا و جیوه را در این پهنه ها نشان می دهد. عیار آنتیموان بین ۱۴ گرم در تن تا ۳۲۴۸ درصد، طلا بین ۱۲ تا ۴۷۲ گرم در هزار تن و جیوه بین ۱۵۰ گرم در تن تا ۱۸ درصد تغییر می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.