مقاله بررسی اثرات برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک بر عملکرد قند سفید شش رقم منوژرم چغندرقند


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
18 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک بر عملکرد قند سفید شش رقم منوژرم چغندرقند دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک بر عملکرد قند سفید شش رقم منوژرم چغندرقند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک بر عملکرد قند سفید شش رقم منوژرم چغندرقند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک بر عملکرد قند سفید شش رقم منوژرم چغندرقند :

مقاله بررسی اثرات برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک بر عملکرد قند سفید شش رقم منوژرم چغندرقند که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در گیاه و زیست بوم از صفحه ۶۷ تا ۸۰ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک بر عملکرد قند سفید شش رقم منوژرم چغندرقند
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تجزیه کلاستر
مقاله تحلیل مسیر
مقاله چغندر قند
مقاله رگرسیون چند متغیره
مقاله عملکرد قند سفید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق به منظور شناسایی و تعیین سهم صفات موثر در افزایش عملکرد شش رقم منوژرم چغندرقند در سال ۱۳۸۶ در مزرعه تحقیقاتی موسسه تهیه و اصلاح نهال و بذر چغندر قند در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام گرفت. در این آزمایش طی مراحل استقرار، رشد برگی، رشد ریشه و در زمان برداشت به صورت تخریبی نمونه برداری انجام و ضمن اندازه گیری برخی صفات مرفولوژیکی، شاخص های مختلف رشد محاسبه گردیدند. در انتهای فصل رشد نیز عملکرد ریشه، درصد قند ناخالص و عملکرد قند سفید برآورد گردید. بر اساس نتایج به دست آمده ژنوتیپ های مورد مطالعه از لحاظ عملکرد قند سفید در سطح %۱ آماری تفاوت معنی داری با یکدیگر داشتند. نتایج گروه بندی کلاستر برای کلیه صفات فیزیولوژیک و مرفولوژیک نیز نشان دهنده وجود تنوع بین ارقام مورد بررسی بود. بررسی میزان تاثیر صفات مختلف اندازه گیری شده در مراحل مختلف رشد (جز در مرحله رسیدگی) بر روی میزان عملکرد قند سفید به وسیله رگرسیون چند متغیره نشان داد که متغیرهای میانگین قطر ریشه در مرحله استقرار و رشد برگی، سطح مخصوص برگ و وزن خشک ریشه در مرحله استقرار و وزن خشک دمبرگ در مرحله توسعه ریشه بیش ترین تاثیر معنی دار را بر روی عملکرد قند سفید داشتند. نتایج آنالیز تحلیل مسیر به منظور یافتن میزان اثرات مستقیم و غیر مستقیم صفات موثر بر عملکرد قند سفید نیز نشان داد که در شش رقم منوژرم چغندر قند مورد بررسی، عمدتا عامل محدود کننده در عملکرد قند سفید به دلیل محدودیت در تجمع اسیمیلات ها در ریشه، در مرحله استقرار است. لذا باتوجه به نتایج حاصل استنباط شد که علاوه بر رقم، رعایت مسایل به زراعی، ‌خصوصا در مراحل اولیه رشد نیز می تواند در فراهم کردن شرایط مناسب برای ذخیره بیش تر فتوسنتت ها در ریشه چغندر قند و در نتیجه دستیابی به عملکرد نهایی مطلوب، موثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.