مقاله بررسی اثر آللوپاتیک عصاره آبی بقایای گیاهی چند گونه مهمAmaranthus بر جوانه زنی بذر سویا رقم DPX


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آللوپاتیک عصاره آبی بقایای گیاهی چند گونه مهمAmaranthus بر جوانه زنی بذر سویا رقم DPX دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آللوپاتیک عصاره آبی بقایای گیاهی چند گونه مهمAmaranthus بر جوانه زنی بذر سویا رقم DPX  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آللوپاتیک عصاره آبی بقایای گیاهی چند گونه مهمAmaranthus بر جوانه زنی بذر سویا رقم DPX،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آللوپاتیک عصاره آبی بقایای گیاهی چند گونه مهمAmaranthus بر جوانه زنی بذر سویا رقم DPX :

مقاله بررسی اثر آللوپاتیک عصاره آبی بقایای گیاهی چند گونه مهمAmaranthus بر جوانه زنی بذر سویا رقم DPX که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در گیاه و زیست بوم از صفحه ۹۳ تا ۱۰۷ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر آللوپاتیک عصاره آبی بقایای گیاهی چند گونه مهمAmaranthus بر جوانه زنی بذر سویا رقم DPX
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آللوپاتی
مقاله سویا
مقاله A.albus؛ A.blitoides؛ A.hybridus؛ A.retroflexus؛ A.viridis

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی اثر آللوپاتیکی بقایای گیاهی پنج گونه از جنسAmaranthus بر جوانه زنی بذر سویا، که در استان گلستان از علف های هرز مهم این زراعت اقتصادی می باشند، آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملا تصادفی انجام شد. داده های آزمایش با استفاده از نرم افزارMstatc مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و مقایسه میانگین هر صفت، به کمک آزمون چند دامنه ای دانکن در سطح احتمال انجام شد. عصاره آبی همه گونه های بررسی شده جنسAmaranthus ، بر روی جوانه زنی بذر سویا رقم DPX، اثر منفی داشتند. اثر آللوپاتیکی هریک از گونه های بررسی شده با هم اختلاف کمی داشتند.A. viridis با %۶۲، بیش ترین و A. blitoides با %۵۲، کم ترین اثر را داشته است. گونه هایA. viridis ،A.albus وA. hybridus با هم، و گونه های A. retroflexus وA. blitoides ، با هم اختلاف معنی داری نداشتند. غلظت های مختلف عصاره آبی گونه های مختلف (اثر غلظت)، بر روی جوانه زنی بذر سویا رقم DPX، کاملا معنی دار بود، و هر چقدر غلظت افزایش می یافت اثر آللوپاتیکی نیز بیش تر می شد. از بررسی اثر متقابل غلظت و نوع آللوپات، چنین نتیجه شد، که بیش ترین اثر آللوپاتیکی را غلظت A. viridis %۱۰۰، با %۸۸ کاهش، بیش ترین اثر را داشته است و از طرفی غلظت A. blitoides %۲۵، با %۲۸ کاهش در جوانه زنی، کم ترین اثر را داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.