مقاله راندگی گیلانغرب با استفاده از شاخص ها و شواهد ژئومورفولوژیک


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله راندگی گیلانغرب با استفاده از شاخص ها و شواهد ژئومورفولوژیک دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راندگی گیلانغرب با استفاده از شاخص ها و شواهد ژئومورفولوژیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راندگی گیلانغرب با استفاده از شاخص ها و شواهد ژئومورفولوژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راندگی گیلانغرب با استفاده از شاخص ها و شواهد ژئومورفولوژیک :

مقاله راندگی گیلانغرب با استفاده از شاخص ها و شواهد ژئومورفولوژیک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در جغرافیا و توسعه از صفحه ۱۳۷ تا ۱۵۸ منتشر شده است.
نام: راندگی گیلانغرب با استفاده از شاخص ها و شواهد ژئومورفولوژیک
این مقاله دارای ۲۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گسل فعال
مقاله شاخص های ژئومورفیک
مقاله زلزله
مقاله شواهد ژئومورفولوژیکی
مقاله راندگی گیلانغرب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
راندگی گیلانغرب با طول بیش از ۱۱۰ کیلومتر با امتداد شمال غربی – جنوب شرقی در جنوب غرب استان کرمانشاه واقع شده است. در این پژوهش مسایل تکتونیکی و مورفولوژیکی مناطق واقع در مسیر راندگی گیلانغرب در یال جنوب غربی تاقدیس قلاجه مورد مطالعه قرار گرفته است. برای ارزیابی فعال بودن راندگی گیلانغرب از شاخص های ژئومورفیک و شواهد ژئومورفولوژیکی استفاده شده است. در این پژوهش کمیت های توپوگرافی (Smf, Fmf, Fd, Eu, Sl) و شاخص های الگوی شبکه زهکشی (Af, T) به عنوان ابزار اصلی مورد استفاده قرار گرفته اند. از شواهد ژئومورفولوژیکی حاصل از راندگی گیلانغرب، اطلاعات زلزله و شواهد زمین شناسی نیز استفاده گردید. بررسی فعال بودن راندگی گیلانغرب مهم ترین هدف این پژوهش می باشد. نتایج تحقیق نشان می دهد که راندگی گیلانغرب در دوره پلیو – کواترنر فعال بوده و با توجه به وقوع زلزله در امتداد آن، این گسل در عهد حاضر (هولوسن) نیز فعال می باشد. تحلیل کمیت های توپوگرافی حاکی از ادامه بالاآمدگی فعال در منطقه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.