مقاله تاثیر دمای دو مرحله ای و روش آماده سازی در فرآیند خشک شدن انگور بیدانه سفید


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر دمای دو مرحله ای و روش آماده سازی در فرآیند خشک شدن انگور بیدانه سفید دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر دمای دو مرحله ای و روش آماده سازی در فرآیند خشک شدن انگور بیدانه سفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دمای دو مرحله ای و روش آماده سازی در فرآیند خشک شدن انگور بیدانه سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر دمای دو مرحله ای و روش آماده سازی در فرآیند خشک شدن انگور بیدانه سفید :

مقاله تاثیر دمای دو مرحله ای و روش آماده سازی در فرآیند خشک شدن انگور بیدانه سفید که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در گیاه و زیست بوم از صفحه ۵۵ تا ۶۹ منتشر شده است.
نام: تاثیر دمای دو مرحله ای و روش آماده سازی در فرآیند خشک شدن انگور بیدانه سفید
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آماده سازی
مقاله انرژی فعال سازی
مقاله انگور
مقاله دمای دو مرحله ای
مقاله خشک کردن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یکی از مهم ترین مراحل تولید کشمش، فرآیند خشک کردن انگور می باشد. در این مرحله رطوبت اولیه حصول به ۱۵ تا ۱۷ درصد بر پایه خشک کاهش می یابد. در این تحقیق تاثیر دمای دو مرحله ای و همچنین روش آماده سازی محصول بر روی زمان و آهنگ خشک شدن انگور بیدانه سفید مورد بررسی قرار گرفت. خشک شدن به دو صورت انجام گرفت یکی با دمای ثابت ۵۰، ۶۰، ۷۰ و ۸۰ درجه سانتی گراد و دیگری با دمای دو مرحله ای، برای انجام کار ابتدا نمونه ها تحت دمای ۸۰ درجه سانتی گراد قرار گرفته و پس از رسیدن رطوبت محصول به ۵۰ درصد، دما به ۵۰، ۶۰ و ۷۰ درجه سانتی گراد کاهش پیدا کرد. روش آماده سازی محصول نیز در چهار سطح بدون آماده سازی، آماده سازی با آب داغ، آماده سازی با کربنات پتاسیم و %۰۴ روغن زیتون و آماده سازی با هیدروکسید سدیم %۰۵ انجام گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که پارامترهای دما و آماده سازی محصول اثرات معنی داری بر زمان و متوسط آهنگ خشک شدن دارند. زمان خشک کردن انگور با دمای دومرحله ای نسب به خشک کردن با دمای ثابت کم تر شده و در بعضی از آماده سازی ها تا %۶۱ کاهش می یابد. بیش ترین و کم ترین انرژی فعال سازی نیز به ترتیب بین ۴۰۶۵۶ و ۳۰۱۵۸ کیلوژول بر کیلو گرم تعیین شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.