مقاله بررسی پایایی و روایی پرسشنامه سرشت و منش


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پایایی و روایی پرسشنامه سرشت و منش دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پایایی و روایی پرسشنامه سرشت و منش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پایایی و روایی پرسشنامه سرشت و منش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پایایی و روایی پرسشنامه سرشت و منش :

مقاله بررسی پایایی و روایی پرسشنامه سرشت و منش که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در توانبخشی از صفحه ۱۵ تا ۲۴ منتشر شده است.
نام: بررسی پایایی و روایی پرسشنامه سرشت و منش
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پایایی
مقاله روایی
مقاله شخصیت
مقاله پرسشنامه سرشت و منش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: پرسشنامه سرشت و منش برای ارزیابی ابعاد شخصیت که مطابق مدل زیستی- روانی- اجتماعی کلونینگر دارای دو بعد سرشت (شامل نوجویی، آسیب پرهیزی، پاداش- وابستگی و پشتکار) و منش (شامل خود- راهبری، همکاری و خود- فراروی) می باشد تهیه شده است. هدف این پژوهش بررسی پایایی و روایی این پرسشنامه بود.
روش بررسی: در این پژوهش که از نوع اعتبارسنجی و آزمون سازی است، پس از برگردان پرسشنامه به فارسی، فرم نهایی آن بر روی ۲۲۰ دانشجو که به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شده بودند، اجرا گردید. بررسی پایایی پرسشنامه به کمک روش آلفای کرونباخ و بازآزمایی، تایید روایی آن با بهره گیری از تحلیل عاملی چرخش پروماکس، همبستگی درونی مقیاس ها و همبستگی سن با مقیاس ها با روش پیرسون و مقایسه نمره های پرسشنامه بین دو جنس و نیز مقایسه بین فرهنگی با آزمون تی مستقل انجام شد.
یافته ها: دامنه ضریب آلفا از ۰۴۴ برای مقیاس پشتکار تا ۰۸۱ برای مقیاس خودفراروی به دست آمد. میانگین ضریب های به دست آمده ۰۶۸ و ضریب آلفای کل آزمون ۰۷۴ بود. دامنه ضریب های همبستگی پیرسون به روش بازآزمایی بر روی ۳۱ دانشجو به فاصله دو ماه از ۰۵۳ برای مقیاس های نوجویی و پشتکار تا ۰۸۲ برای مقیاس آسیب پرهیزی و از ۰۲۴ برای خرده مقیاس بی نظمی در برابر نظم و ترتیب تا ۰۸۶ برای خرده مقیاس ترس از عدم موفقیت در برابر اعتماد به نفس در نوسان بود. در تحلیل عاملی ۶ عامل به دست آمد. همبستگی بین مقیاس های خود- راهبری و آسیب پرهیزی ۰۵۷ و خود- راهبری و همکاری ۰۴۶ به دست آمد.
نتیجه گیری: پرسشنامه سرشت و منش از ویژگیهای روانسنجی رضایت بخش و پایایی و روایی قابل قبولی برای استفاده در جمعیت دانشجویان دانشگاه برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.