مقاله اثر پارامترهای مختلف بر توان جذبی زئولیت طبیعی کلینوپتیلولیت برای حذف گاز دی اکسید نیتروژن


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پارامترهای مختلف بر توان جذبی زئولیت طبیعی کلینوپتیلولیت برای حذف گاز دی اکسید نیتروژن دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پارامترهای مختلف بر توان جذبی زئولیت طبیعی کلینوپتیلولیت برای حذف گاز دی اکسید نیتروژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پارامترهای مختلف بر توان جذبی زئولیت طبیعی کلینوپتیلولیت برای حذف گاز دی اکسید نیتروژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پارامترهای مختلف بر توان جذبی زئولیت طبیعی کلینوپتیلولیت برای حذف گاز دی اکسید نیتروژن :

مقاله اثر پارامترهای مختلف بر توان جذبی زئولیت طبیعی کلینوپتیلولیت برای حذف گاز دی اکسید نیتروژن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) از صفحه ۱۹۷ تا ۲۰۵ منتشر شده است.
نام: اثر پارامترهای مختلف بر توان جذبی زئولیت طبیعی کلینوپتیلولیت برای حذف گاز دی اکسید نیتروژن
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دی اکسید نیتروژن
مقاله زئولیت کلینوپتیلولیت
مقاله جذب سطحی
مقاله دانه بندی
مقاله ظرفیت جذب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: دی اکسید ازت NO2 گازی سمی است که تهدیدی برای سلامتی انسان و محیط زیست به حساب می آید و حذف آن از محیط کار و زندگی ضروری است.
روش ها: در این تحقیق زئولیت طبیعی و ایرانی کلینوپتیلولیت برای حذف گاز NO2 مورد آزمایش قرار گرفت. این زئولیت بعد از خرد کردن به دو اندازه ۱ و ۲ میلی متر در دماهای ۴۲۰-۳۸۰°C به مدت ۲۰ دقیقه فعال سازی گردید. گاز NO2 از واکنش مس با اسید نیتریک، حاصل و برای تهیه غلظت های مختلف با مقدار کافی هوا مخلوط گردید. برای انجام این بررسی یک ست آزمایشگاهی تهیه شد که در آن گاز NO2 با غلظت های ۲۰، ۳۰ و ۴۵ppm از میان بستر جاذب زئولیت عبور داده و پارامترهای مختلف موثر بر جذب NO2 شامل غلظت، ارتفاع، قطر بستر، دانه بندی و دمای فعال سازی زئولیت بررسی گردید.
یافته ها: توان جذبی این زئولیت برای گاز NO2 در شرایط مختلف از حداقل ۰۳۵ درصد وزنی برای دانه بندی ۲mm و غلظت ۲۰ppm گاز تا ۱۵ درصد وزنی برای زئولیت با دانه بندی ۱mm و غلظت ۴۵ppm متغیر است. دمای فعال سازی ۴۲۰°C به مدت ۲۰ دقیقه، بهترین نتیجه را برای حذف گاز NO2 نشان داد. توان جذبی زئولیت در دانه بندی ۱mm بیشتر از ۲mm بود.
نتیجه گیری: کاهش پارامترهایی مانند قطر و ارتفاع بستر، توان جذبی زئولیت را کاهش، ولی افزایش غلظت گاز عبوری آن را افزایش داد. با شرایط فعلی، استفاده از این زئولیت در ماسک های تنفسی توصیه نمی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.