مقاله گزارش یک مورد ترومبوز سینوس های وریدی مغز به دنبال مصرف سیلدنافیل


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گزارش یک مورد ترومبوز سینوس های وریدی مغز به دنبال مصرف سیلدنافیل دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گزارش یک مورد ترومبوز سینوس های وریدی مغز به دنبال مصرف سیلدنافیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گزارش یک مورد ترومبوز سینوس های وریدی مغز به دنبال مصرف سیلدنافیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گزارش یک مورد ترومبوز سینوس های وریدی مغز به دنبال مصرف سیلدنافیل :

مقاله گزارش یک مورد ترومبوز سینوس های وریدی مغز به دنبال مصرف سیلدنافیل که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) از صفحه ۲۶۳ تا ۲۶۶ منتشر شده است.
نام: گزارش یک مورد ترومبوز سینوس های وریدی مغز به دنبال مصرف سیلدنافیل
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سیلدنافیل
مقاله ترومبوز سینوس های وریدی مغز
مقاله اختلال نعوظ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: سیلدنافیل، مهارکننده اختصاصی فسفودی استرازتیپ ۵ (PDE) است که به طور رایج در زمان اختلال نعوظ استفاده می شود. این دارو توسط انجمن غذایی و دارویی آمریکا (FDA) برای درمان افزایش فشار خون ریوی نیز تایید شده است. گرچه شواهدی دال بر افزایش انعقادپذیری مرتبط با مصرف مهارکننده فسفودی استرازتیپ ۵ وجود ندارد، اما چندین مطالعه اظهار کرده اند که این داروها در بعضی موارد نادر، می توانند باعث حوادث آمبولیک یا ترمبوتیک شریانی و وریدی شوند.
گزارش مورد: بیمار آقایی ۳۷ ساله بود که دچار سردرد شدید و تشنج تونیک کلوتیک جنرالیزه شده بود. در معاینه نورولوژیک به غیر ازکاهش سطح هوشیاری، روزانه ۱۰۰mg سیلدنافیل را از یک ماه قبل به طور مداوم برای اختلال نعوظ مصرف می کرد. در سی تی اسکن انجام شده، خونریزی کوچکی در لوب فرونتال چپ مشهود بود. با شک به ترمبوز سینوس های وریدی مغز Lumbar puncture انجام شد. فشار مایع مغزی نخاعی بالا، مطرح کننده احتمال ترومبوز سینوس های وریدی مغز بود. MRI مغز نیز وجود ترومبوز را در سینوس ساژیتال فوقانی اثبات کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.