بهینه سازی فرایند قیرسازی به منظورکاهش زمان اکسیداسیون و ارتقاء کیفیت محصول به کمک ماده افزودنی جدید


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی فرایند قیرسازی به منظورکاهش زمان اکسیداسیون و ارتقاء کیفیت محصول به کمک ماده افزودنی جدید دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی فرایند قیرسازی به منظورکاهش زمان اکسیداسیون و ارتقاء کیفیت محصول به کمک ماده افزودنی جدید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی فرایند قیرسازی به منظورکاهش زمان اکسیداسیون و ارتقاء کیفیت محصول به کمک ماده افزودنی جدید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی فرایند قیرسازی به منظورکاهش زمان اکسیداسیون و ارتقاء کیفیت محصول به کمک ماده افزودنی جدید :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

یکی از مسایلی که در کارهای عملیاتی واحدهای قیرسازی مطرح است، وجود هیدروکربن های پارافینی در ترکیب ته مانده های برج تقطیر در خلاء می باشد که به عنوان خوراک برای واحدهای پایین دستی همانند رآکتور واحد قیرسازی مصرف می شود. وجود درصد بالای این نوع هیدروکربن ها، باعث افزایش زمان هوادهی و در نتیجه طولانی شدن زمان ماند خواهد شد که کاهش بازده رآکتور را در پی خواهد داشت. در این تحقیق برای حل معضل ته مانده های نفتی و فعال سازی آنها، فرمولاسیون جدیدی از ترکیب مواد به عنوان ماده افزودنی جهت اختلاط با خوراک واحد قیرسازی ارایه شده است. استفاده از ترکیب جدید، باعث افزایش سرعت واکنش و فعال سازی ته مانده های نفتی می شود که نه تنها زمان ماند در رآکتور را کاهش می دهد، بلکه با کم کردن هزینه ها، سبب افزایش بهره وری می گردد. علاوه بر این، کیفیت قیر تولید شده مطابق استانداردهای جهانی حفظ خواهد شد. در این مقاله، سرعت اکسیداسیون واکنش ها و خواص قیر تولیدی قبل و بعد از اضافه کردن ترکیب افزودنی جدید مورد بررسی قرار گرفته و نشان داده شده است که ترکیب به کار برده شده در فرایند قیرسازی، سبب کاهش زمان اکسیداسیون می شود. همچنین درصد بهینه افزودنی به خوراک قبل از ورود به رآکتور تعیین گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.