مقاله ارزیابی میزان قندهای حاصل از تجزیه پکتین و پروتئینهای موثر در تجزیه پکتین توسط چند گونه قارچ Mucor


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی میزان قندهای حاصل از تجزیه پکتین و پروتئینهای موثر در تجزیه پکتین توسط چند گونه قارچ Mucor دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی میزان قندهای حاصل از تجزیه پکتین و پروتئینهای موثر در تجزیه پکتین توسط چند گونه قارچ Mucor  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی میزان قندهای حاصل از تجزیه پکتین و پروتئینهای موثر در تجزیه پکتین توسط چند گونه قارچ Mucor،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی میزان قندهای حاصل از تجزیه پکتین و پروتئینهای موثر در تجزیه پکتین توسط چند گونه قارچ Mucor :

مقاله ارزیابی میزان قندهای حاصل از تجزیه پکتین و پروتئینهای موثر در تجزیه پکتین توسط چند گونه قارچ Mucor که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در پژوهشنامه اصلاح گیاهان زراعی از صفحه ۲۲ تا ۲۸ منتشر شده است.
نام: ارزیابی میزان قندهای حاصل از تجزیه پکتین و پروتئینهای موثر در تجزیه پکتین توسط چند گونه قارچ Mucor
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Mucor
مقاله پکتین
مقاله اسپکتروفتومتر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این بررسی توانایی تجزیه پکتین در چند جدایه قارچ Mucor جداسازی شده از مناطق مختلف کشور ارزیابی گردید. بدین منظور از محیط کشت حاوی ۵۰ سی سی محیط مینیمال با نیم درصد پکتین بعنوان تنها منبع کربن و همچنین نمک های معدنی مورد نیاز استفاده گردید. محیط کشت مورد نظر در سه تکرار با یک سی سی سوسپانسیون اسپور تلقیح و در ۲۵ درجه سانتی گراد نگهداری شدند. ارزیابی میزان قندهای ساده آزاد شده در محیط کشت ۲ روز پس از تلقیح آغاز و هر ۲ روز یکبار تا روز بیست و یکم ادامه یافت. میزان پروتئین های مترشحه در محیط با استفاده از معرف مربوطه و هر ۲ روز یکبار انجام شد. نتیجه واکنش قندهای ساده با معرف مربوط توسط اسپکتروفتومتر در ۵۲۵ نانومتر و در مورد میزان پروتئین در طول موج ۵۷۵ نانومتر قرائت گردید. بین جدایه های مورد مطالعه در تولید قندهای ساده تفاوت معنی داری مشاهده گردید. بطوریکه جدایه Mucor hiemalis f.silvaticus بیشترین و جدایه Mucor circinelloides f.janssenii کمترین میزان تولید قندهای ساده را نشان دادند. در مورد میزان پروتئین های مترشحه در محیط جدایه های Mucor circinelloides f.lusitanicus و Mucor plumbeus به ترتیب بیشترین و کمترین میزان را نشان دادند. در جدایه های برتر نوسان میزان قندهای ساده در محیط تا روز پانزدهم افزایشی، تا روز نوزدهم کاهشی و سپس تا روز بیست و یکم تقریبا یکنواخت بود. در مورد میزان پروتئین های مترشحه این نوسان تا روز سیزدهم افزایشی، تا روز نوزدهم کاهشی و سپس ثابت بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.