مقاله ارایه فرمولاسیون محاسبه سختی تیرهای فولادی ترک خورده بهسازی شده با CFRP


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارایه فرمولاسیون محاسبه سختی تیرهای فولادی ترک خورده بهسازی شده با CFRP دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارایه فرمولاسیون محاسبه سختی تیرهای فولادی ترک خورده بهسازی شده با CFRP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارایه فرمولاسیون محاسبه سختی تیرهای فولادی ترک خورده بهسازی شده با CFRP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارایه فرمولاسیون محاسبه سختی تیرهای فولادی ترک خورده بهسازی شده با CFRP :

مقاله ارایه فرمولاسیون محاسبه سختی تیرهای فولادی ترک خورده بهسازی شده با CFRP که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۸ در سازه و فولاد از صفحه ۵ تا ۱۷ منتشر شده است.
نام: ارایه فرمولاسیون محاسبه سختی تیرهای فولادی ترک خورده بهسازی شده با CFRP
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بهسازی
مقاله تیر فولادی
مقاله ترک
مقاله سختی
مقاله CFRP

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کاهش سختی و افزایش دامنه ارتعاش تیرهای فولادی ترک خورده، موجب از دست رفتن کارایی سازه در بارهای بهره برداری می شود. یکی از روشهای بازیابی سختی این نوع تیرها چسباندن ورقهای CFRP روی بال کششی تیرها و در محل بروز ترکها می باشد. برای محاسبه میزان سختی بازیابی شده در تیر ترک خورده توسط CFRP بطور معمول از روشهای تحلیل اجزا محدود استفاده می شود. در این مقاله فرمولاسیون محاسبه سختی تیر بهسازی شده توسط CFRP به روش ریاضی ارایه شده است. در این فرمولاسیون سختی تیر بهسازی شده بر اساس سختی تیر سالم، سختی تیر با فرض ایجاد مفصل در محل ترک، مشخصات مصالح چسب و CFRP و ابعاد هندسی سازه بدست می آید. برای استخراج این فرمولها از مشابه سازی سختی خمشی قسمت باقیمانده در مقطع ترک و ورق تقویتی با یک فنر دورانی استفاده شده است. نحوه بدست آوردن سختی فنر دورانی بر اساس سختی تیر ترک خورده و سختی تیر سالم نیز پیشنهاد گردیده است. روش انجام محاسبات سختی تیر بهسازی شده با ورق CFRP در دو دسته تیرهای معین و نامعین بطور جداگانه بررسی شده و فرمولاسیون پیشنهادی برای دو مورد خاص تیر دوسر مفصل و دوسر گیردار پیاده سازی گردیده است. به منظور صحت سنجی نتایج بدست آمده از روش تحلیلی پیشنهادی، هجده نمونه فرضی با روش اجزا محدود نیز مورد مطالعه قرار گرفته اند. مقایسه نتایج فرمولاسیون پیشنهادی با روش اجزا محدود تطابق بسیار خوبی را نشان داده است. فرمول دیگری نیز با صرفنظر کردن از سختی خمشی باقیمانده در مقطع ترک، برای محاسبه سختی تیر بهسازی شده با CFRPدر کاربرد های عملی پیشنهاد شده است. مقایسه نتایج بدست آمده از این فرمول و فرمولهای دقیقتر نشان دهنده دقت بسیار خوب رابطه پیشنهادی است. با استفاده از این روش می توان بدون نیاز به اندازه گیری عمق ترک، میزان مصالح مورد نیاز برای بهسازی تیر با CFRP را از رابطه های ساده ای محاسبه نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.