مقاله بررسی عملکرد دانه و اجزای عملکرد ارقام زمستانی کلزا طی تاریخ کاشت های مختلف در کرج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی عملکرد دانه و اجزای عملکرد ارقام زمستانی کلزا طی تاریخ کاشت های مختلف در کرج دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عملکرد دانه و اجزای عملکرد ارقام زمستانی کلزا طی تاریخ کاشت های مختلف در کرج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد دانه و اجزای عملکرد ارقام زمستانی کلزا طی تاریخ کاشت های مختلف در کرج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد دانه و اجزای عملکرد ارقام زمستانی کلزا طی تاریخ کاشت های مختلف در کرج :
مقاله بررسی عملکرد دانه و اجزای عملکرد ارقام زمستانی کلزا طی تاریخ کاشت های مختلف در کرج که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی) از صفحه ۱۴۳ تا ۱۵۱ منتشر شده است.
نام: بررسی عملکرد دانه و اجزای عملکرد ارقام زمستانی کلزا طی تاریخ کاشت های مختلف در کرج
این مقاله دارای ۹ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اجزای عملکرد
مقاله تاریخ کاشت
مقاله رقم
مقاله عملکرد دانه
مقاله کلزا
چکیده و خلاصهای از مقاله:
تاریخ کاشت عامل مهمی است که عملکرد و صفات وابسته به آن را تحت تاثیر قرار داده و سبب می شود که شرایط محیطی در زمان سبزشدن، استقرار و بقای گیاهچه مناسب گیاه باشد. بنابراین، آزمایشی به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار طی دو سال زراعی ۸۱-۱۳۷۹ در مزرعه تحقیقاتی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج به اجرا در آمد. کرت های اصلی شامل تاریخ کاشت در چهار سطح ۲۰ و ۳۰ شهریورماه و ۹ و ۱۹ مهرماه و کرت های فرعی شامل ارقام SLM046، Zarfam،Colvert و Orient بودند. در طول فصل زراعی، صفات ارتفاع بوته، تعداد شاخه های فرعی، تعداد خورجین در بوته، تعداد دانه در خورجین، وزن هزار دانه، عملکرد دانه، میزان روغن و عملکرد روغن یادداشت برداری و اندازه گیری شدند. تجزیه واریانس مرکب نشان داد که اثر تاریخ کاشت بر عملکرد دانه، عملکرد روغن، تعداد خورجین در بوته، تعداد شاخه های فرعی و وزن هزار دانه در سطح احتمال یک درصد معنی دار بود. بیش ترین عملکرد دانه (۳۲۹۵ و ۲۸۷۷ کیلوگرم در هکتار) به ترتیب به تاریخ های کاشت ۲۰ و ۳۰ شهریور مربوط می شد. عامل رقم تنها برای تعداد دانه در خورجین و وزن هزار دانه در سطح احتمال یک درصد معنی دار شد و بیش ترین تعداد دانه در خورجین ۲۴۳ و ۲۴۲ عدد به ترتیب مربوط به ارقام SLM046 وOrient بود. اثر متقابل تاریخ کاشت و رقم تنها برای تعداد شاخه های فرعی و تعداد دانه در خورجین در سطح احتمال پنج درصد معنی دار شد. نتایج این آزمایش نشان داد که بهترین تاریخ کاشت در منطقه کرج ۲۰ تا ۳۰ شهریور ماه است و با تاخیر در کاشت، عملکرد ارقام کلزا به دلیل کاهش معنی دار در اکثر اجزای عملکرد، کاهش می یابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.