مقاله تاثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی فیل ماهیان جوان پرورشی(Huso huso Linne 1758)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی فیل ماهیان جوان پرورشی(Huso huso Linne 1758) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی فیل ماهیان جوان پرورشی(Huso huso Linne 1758) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی فیل ماهیان جوان پرورشی(Huso huso Linne 1758)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی فیل ماهیان جوان پرورشی(Huso huso Linne 1758) :
مقاله تاثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی فیل ماهیان جوان پرورشی(Huso huso Linne 1758) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در شیلات از صفحه ۶۱ تا ۷۲ منتشر شده است.
نام: تاثیر پربیوتیک ایمونوژن در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بازماندگی فیل ماهیان جوان پرورشی(Huso huso Linne, 1758)
این مقاله دارای ۱۲ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ایمونوژن
مقاله بازماندگی
مقاله پربیوتیک
مقاله رشد
مقاله فیل ماهی (Huso huso)
چکیده و خلاصهای از مقاله:
استفاده از پربیوتیک ها به عنوان مواد غذایی غیرقابل هضم که به طور موثری سلامتی میزبان را از طریق تحریک و یا محدود کردن رشد باکتری های موجود در روده تحت تاثیر قرار می دهند، ایده جدیدی است که در ابزی پروری شکل گرفته است. این بررسی برای ارزیابی کارایی پربیوتیک تجاری ایمونوژن در ۵ تیمار (۰، ۰۵، ۱، ۲ و ۴ درصد) به جیره غذایی فیل ماهیان جوان (Huso huso)، در ۳ دامنه وزنی، ماهیان ریز با میانگین وزن ۸۷۱±۰۰۲ گرم، ماهیان متوسط با میانگین وزن ۲۵۱۵±۰۰۱ گرم و ماهیان درشت با میانگین وزن ۵۳۶۹±۰۰۲ گرم انجام گرفت. ماهیان روزانه با غذای دستی در ۶ وعده تغذیه شدند. ازمایش به مدت ۸ هفته در مرکز تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری شهید مرجانی در تابستان ۱۳۸۸ انجام شد. در انتهای دوره پرورش، میزان رشد و بازماندگی فیل ماهیان جوان مقایسه شد. نتایج نشان داد که اختلاف در میانگین وزن، طول، رشد روزانه، درصد افزایش وزن بدن، درصد میزان رشد ویژه و ضریب چاقی در ماهیانی که با جیره های غذایی حاوی ۰۵ و ۱ درصد ایمونوژن تغذیه شدند، به طور معنی داری (P<0.05) بالاتر از گروه شاهد بود. اختلاف ضریب تبدیل غذایی در ماهیانی که با جیره های غذایی حاوی ۰۵ و ۱ درصد پربیوتیک ایمونوژن تغذیه شدند به طور معنی داری ((P<0.05 پایین تر از گروه شاهد بود. میزان بازماندگی در ماهیانی که با جیره غذایی حاوی ۰۵ درصد پربیوتیک ایمونوژن تغذیه شدند نسبت به ماهیانی که با جیره غذایی پایه تغذیه شدند، بالاتر بود ولی از نظر آماری معنی دار نبود (P>0.05) بر پایه این داده ها، نتیجه گیری می شود که پربیوتیک ایمونوژن می تواند در سطوح پایین به عنوان مکمل غذایی در جیره غذایی فیل ماهیان جوان پرورشی برای افزایش رشد و بازماندگی استفاده شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.