مقاله تاثیر مکمل آنتی اکسیدان های آستازانتین، ویتامین های E و C بر موش های صحرایی تغذیه شده با رژیم های پرچربی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مکمل آنتی اکسیدان های آستازانتین، ویتامین های E و C بر موش های صحرایی تغذیه شده با رژیم های پرچربی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مکمل آنتی اکسیدان های آستازانتین، ویتامین های E و C بر موش های صحرایی تغذیه شده با رژیم های پرچربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مکمل آنتی اکسیدان های آستازانتین، ویتامین های E و C بر موش های صحرایی تغذیه شده با رژیم های پرچربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مکمل آنتی اکسیدان های آستازانتین، ویتامین های E و C بر موش های صحرایی تغذیه شده با رژیم های پرچربی :

مقاله تاثیر مکمل آنتی اکسیدان های آستازانتین، ویتامین های E و C بر موش های صحرایی تغذیه شده با رژیم های پرچربی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در ارمغان دانش از صفحه ۱۹۹ تا ۲۱۱ منتشر شده است.
نام: تاثیر مکمل آنتی اکسیدان های آستازانتین، ویتامین های E و C بر موش های صحرایی تغذیه شده با رژیم های پرچربی
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنتی اکسیدان
مقاله رژیم پر چربی
مقاله چاقی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و هدف: چاقی موجب افزایش استرس اکسیداتیو و پروسه های التهابی در هر دو جنس می شود. نشان داده شده است که آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در غذا دارای آثار ضد التهابی و ضد اکسیداسیون می باشند. هدف از مطالعه حاضر بررسی آثار مکمل های آنتی اکسیدان ها بر موش های صحرایی تغذیه شده با رژیم های پر چربی بود.
مواد و روش ها: این پژوهش یک مطالعه تجربی است که در سال ۱۳۸۸ در دانشگاه علوم پزشکی همدان انجام شد. تعداد ۴۸ رت ویستار نر به طور تصادفی به ۴ گروه رژیم پرچرب آزاد (۶۱ درصد کالری از چربی)، رژیم پرچرب محدود (۳۰ درصد)، رژیم پرچرب حاوی مکمل آنتی اکسیدان های آستازانتین، ویتامین E و C و رژیم پرچرب محدود (۳۰ درصد) حاوی مکمل های آنتی اکسیدان ها تقسیم و به مدت ۱۲ هفته با رژیم مورد نظر تغذیه شدند. غذای دریافتی حیوانات به صورت روزانه اندازه گیری شده و هفتگی توزین می شدند. داده های جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون های آماری کولموگروف ـ اسمیرنوف تک نمونه، آنالیز واریانس یک طرفه و آنالیز واریانس اندازه گیری های مکرر تجزیه و تحلیل شدند .
یافته ها: مکمل آنتی اکسیدان ها توانست از افزایش وزن بدن حیوانات گروه رژیم پرچرب ـ آزاد حاوی مکمل آنتی اکسیدان ها (۹۸ درصد) و رژیم پرچرب ـ محدود حاوی مکمل آنتی اکسیدان ها (۱۸۱۴درصد) در مقایسه با رژیم های فاقد آنتی اکسیدان بکاهد. این در حالی بود که انرژی دریافتی روزانه حیوانات در گروه های دسترسی آزاد (۵۸۸ و۵۸۶ کیلوکالری در روز به ترتیب برای رژیم فاقد آنتی اکسیدان ها و حاوی آنتی اکسیدان ها) و دسترسی محدود (۴۱۷ و ۴۱۶ کیلوکالری در روز به ترتیب برای رژیم فاقد آنتی اکسیدان ها و حاوی آنتی اکسیدان ها) با هم تفاوت معنی داری نداشتند (P>0.05).
نتیجه گیری: این بررسی نشان داد افزودن مکمل آنتی اکسیدان ها به رژیم های القاء کننده چاقی، به خصوص اگر همراه با رژیم های محدود از کالری باشند، قادرند آثار ضد چاقی در رت های تغذیه شده با این رژیم ها بر جای گذارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.